пароль
пам’ятати
[uk] ru

Ку !!!


Ку !!!

Отримав оце листа від одного товариша із міста N.shok Ніколи б не подумав, що там такі чудеса творяться. Виявляється всі із міста N зараз масово несуть гроші в банк «Донбас» і міняють всі типи валюти на донецькі гроші «хами», бо по  чутках це єдині гроші, що будуть дійсними і при кінці світу, що має відбутися в 2012 році, і лишень ці гроші можна буде використовувати в потойбічному світі з двома місяцями.
А ще жителі із міста N масово виходять на дамбу і малюють на лобах написи « Слава великому Ктулху» і кожної години кричать : КУ !!! Mauridia_271А деякі особливо буйні , коли почують фрази типу: «Професійний дизайнер», « Професійний психопат»,  « Польська робоча віза» чи  «Країни Європи» починають битись в істериці, плюватись піною з рота , і битись головою об дамбу! Head about a wallА коли вони бачать телекамеру, фотокамеру, велокамеру, вони втрачають свідомість, бо будь-що де є   камера на них наводить підсвідомий страх (чому б це?) і їм здається,що це саме камера їх  давно чекає…..
Всі ці події почали відбуватись після підписання Овочем договору з Іспанією про трудову міграцією, а отже вина в цих подіях лежить повністю на Головному бандиту Уркаїни, який і є справжнім Ктулху!  
Для вирішення проблем в місті N  МВФ виділив черговий транш , а країни Євросоюзу вводять  безвізовий режим для жителів із міста N!
Хвала великому Ктулху за його громадську позицію!worthy
КУ !!! ( три рази)
biggrin
П.С. Якщо хтось із жителів із міста N скаже, що це неправда, то Ви йому не вірте, бо то людина, яка нічого не знає, бо не дивиться "правильний" телевізор і не спілкується з "правильними" людьми!
suicide_fool-edit
© vovchyk [05.02.2011] | Переглядів: 2417
Мітки: #Герман 

2 3 4 5
 Рейтинг: 33.0/53

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook