для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

ПІДСТАРКУВАТИЙ «ФРОНТ ЗМІН» - ВЖЕ У МИКОЛАЄВІ


ПІДСТАРКУВАТИЙ «ФРОНТ ЗМІН» - ВЖЕ У МИКОЛАЄВІ
Всі політично стурбовані українці ще пам’ятають обіцянку А. Яценюка зібрати  в громадському об’єднані «ФЗ» молоді, нові для вітчизняної політики особистості. Арсеній Петрович виконує обіцянки. Комсомольська молодь вже зібрана. На Миколаївщині молодим обличчям кандидата в Президенти України А. Яценюка став 55-річний С. Ісаков. Його заступником з правових питань працюватиме 54-літній Ю. Кузовлєв. Іншим керівникам «миколаївського фронту» - А. Онофрійчуку, О. Стратійчуку, С. Карцеву теж за 50-ть. Окрім поважного віку, перебування всіх фронтовиків в лавах КПРС (до «гекачепухи»), двох останніх об’єднує з С. Ісаковим робота на посадах заступників Олександра Садикова протягом 2005 – 2007 років. Нагадаю, в 2005 році за протекцією Віри Ульянченко декотрі її вихованці потрапили на державну службу. Садиков очолив Миколаївську ОДА, а  Яценюк опинився на посаді заступника голови Одеської ОДА.
 
     Віднині миколаївський фронт розпочинає воювати за кандидата А. Яценюка проти інших претендентів. Молодим миколаївським фронт-менам, декотрі з яких вже виховують онуків, не позаздриш. Адже майже все, що повідомляють про А. Яценюка його політичні супротивники, виявляється правдою. В «кіндер-сюрпризі» власне сюрпризи відсутні. Міркуйте самі.
 
1. В. Ющенко «такі да» - технічний кандидат, що допомагатиме А. Яценюку. Уся вище перелічена публіка, включно з головою МОО НСНУ О. Садиковим, належать до партії, яку очолює В. Ульянченко. Без її вказівки ніхто б не створював в обласних центрах осередки «Фронту змін» на базі «Нашої України». На промоцію А. Яценюка в Миколаївській області працюватимуть медіа-ресурси групи О. Садикова: газета «Наш город», сайт та прес-секретар екс-губернатора Н. Абрамова.
 
2. А. Яценюк – кондовий українець. Тому в регіонах він, зазвичай, спирається на представників «найрозумнішої нації». Гроші для власної виборчої кампанії пан Арсеній бере за тією ж національною адресою.
 
3. Жодної ідеології «ФЗ» не сповідує. Хоча ні. Ідеологія є. Вона дуже проста – стану президентом, ми прийдемо до влади, розпочнемо зміни і НАШЕ життя відразу покращиться. Арсенію Петровичу, Ви ж юрист – не варто плагіатити! Те саме говорила Ю. Тимошенко. Завдяки подібності обіцянок Яценюка до обіцянок Тимошенко спікер-ексик може сподіватись на легке завоювання бютівського електорату.
 
4. Ющенківський шматочок електорального пиріжка вже в міцних зубах А. Яценюка. Якщо з Тимошенко пан Арсеній подібний програмою дій та ідеологією на усі випадки життя й для будь-якого регіону України, то з Ющенком Яценюка споріднює слабка стать. Кар’єру обох забезпечували жінки. Ющенку вже жодна пані не допоможе. Навіть Гіларі Клінтон. А ось її попередниця Кондоліза дарувала Арсенію чоловічі аксесуари. Жаль, звільнили з СПУ п-а Чалого. Він пояснив би, що означає такий оригінальний  подарунок з огляду на дипломатичний протокол. Ще раніше А. Яценюка просувала «на гору» його дружина, значно старша за Яценюка. Потім стрімким кар’єрним злетом Арсенія опікувались «мама Віра» і Катерина Ющенко, котра товаришує з дружиною А. Яценюка Терезою. Про рідну сестру, вуйка, стрійну та інших фамільянтів Арсенія, що мешкають в США, варто говорити окремо.
 
5. Твердження А. Яценюка про те, що до його фронту потрапляють лише успішні молоді люди, є суттєвим перебільшенням. Про миколаївську керівну молодь з «ФЗ» не буду сперечатись. Якщо в Чернівцях середня тривалість життя чоловіків складає 130 років, то 55-річні миколаївські дідусі – очільники місцевого фронту імені Фарабундо Яценюка направду є зеленою молоддю. Натомість щодо успішності є питання. С. Ісаков в 2006 році безнадійно програв вибори миколаївського міського голови. А місцева організація НСНУ в цілому взагалі не потрапила до міської ради. Здобуток на парламентських виборах 2006-2007 та виборах до облради склав 3-5 %. Миколаївські міські вибори запам’ятались сотнями шпаківень, прибитими до дерев з підписом «Напиши письмо Исакову». Автор оригінальної ідеї – кандидат соціології А. Онофрійчук. Шкоду, завдану деревам, ніхто не обраховував. Виборці кепкували: «Що писати листа Ісаку, що очаківському равину – один результат». Успіхом на тих виборах відзначався і заслужений юрист України (звання отримане за нашоукраїнською квотою Миколаївської ОДА та з нагоди 50-річчя в 2005-му) Ю. Кузовлєв. Всі справи, порушені за його виборчими позовами проти кандидата від «блоку Литвина» - доньки губернатора, були безнадійно програні в судах.  Після виборів 2006-2007 років для миколаївських «несунів» (а відтепер – яценюківців) «все пропало». Нині вони сподіваються на реванш.
 
         Панове 55-літні кіндери, сюрпризів не буде. Повертайтесь на робочі місця. Арбайт махт фрай.
                                         Аїда Болівар, кандидат психологічних наук
© aya [12.06.2009] | Переглядів: 13452
Мітки: #Яценюк 

2 3 4 5
 Рейтинг: 42.1/9

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook