для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

ПЕНСІЙНА РЕФОРМА?


ПЕНСІЙНА РЕФОРМА?
Цей допис буде скоріше інформаційний, бо не було часу аналізувати цю подію. Та може за цієї інформацією хтось компетентніший розтлумачить перебіг подій.
 
А подія тут дуже побутова.
Справа в тому, що сьогодня я попав зі своїми документами до Пенсійного фонду у Шевченківському р-ні м. Києва. Пройшло 2 роки моєї післяпенсійної роботи і настав час робити перерахунок працюючому пенсіонеру відповідно чинного законодавства.
 
Законодавство передбачає такий перерахунок з урахуванням середньої з/плати у країні, інфляції і там ще щось інше.
Тобто, росте середня з/плата працюючих - росте і пенсія працюючих пенсіонерів у якійсь там пропорції, звісно. Так передбачає Закон. За цим законом я мав отримувати підвищену на якийсь відсоток пенсію від різниці середньої з/плати в країні 2007 і відповідно 2009 роки (це і є ті 2 роки, які я працюю від перерахунку до перерахунку)!
 
Що робить ця орда? Поскільки крадуть з бюджету мільярдами, то він пусташає швидше чим наповнюється, а грошей їм "хочєтся всєгда"! А тут ті кляті пенсіонери, теж по гроші (це вже загроза, бо гроші вже чиїсь, а не бюджетні) та ще й по якомусь там Закону?!
Цей перерахунок орда практично відміняє?
 
За якою вказівкою і  кого, все це робиться не знаю, але пенсійні фонди у розрахунках своїх підвищення середньої з/плати у 2009 році по відношенню до 2007 року до уваги не приймають - це підвищення, простіше кажучи, відмінено і знову базовим призначений 2007 рік для всіх розрахунків.
 
Це протизаконно! Дівчата у ПФ радять звертатися у суд, але це теж мої витрати на судочинство?
© mix_ko [02.02.2011] | Переглядів: 3132

2 3 4 5
 Рейтинг: 43.0/32

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook