для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

І навіщо всі ті витрати...


І навіщо всі ті витрати...
Боже ! Як же все мені надоїло.
Боже ! Як воно вже всіх нас замордувало та скільки грошенят наших в то ми "поклали" , а толку  -  ніякого...
Тільки нерви нам з*їдає та грошенятонькі наші ріднесенькі бюджетні фітькаємо  на дурницю! А ще   кожен раз треба вставати до світла  , вдягатись як до... ну у все краще , що  ще залишилось та пертися на ту дільницю, відстоювати довжелезну чергу . отой папірець перечитувати , щось там вибирати , чи то обирати...
А яка в тім потреба ? Всерівно нічого не змінюється в нашому житті  в кращу сторону, як той казав " покращення життя вже зараз"
Ну навіщо воно нам ото все ? Поясніть мені , затюканому податками та владою, навіщо нерви та здоров*я , а головне - грошенята , такі кохані , на ту дурницю витрачаємо ?
Он недавно розумну людину  слухав... як він гарно та зрозуміло все каже, просто пісня льється. Наші кажуть, що у нього дві освіти, чи то вищщі , чи то верхні , не запам*ятав. А от те що він навчався  спочатку в СІЗО, а потім у  ВТК то пам*ятаю . І ще він - проффесор ! якогось там діла , щось по шапкам. Але не в тому річ. Головне  - це його іде ї  та задуми , такі прості та зрозумілі.
Так ось . Той хлоп  пропонував нам , вже в край замученим та обезкровленним всілякими дурницями , відмовитись від отого спустошливого лиха - виборів . Хлоп казав , що має своїх пацанів у ВР  ,  і вони все це порішають. Він казав, що в принципі вони і без нас все своє  порішають , але для якоїсь там " прохформи " треба щоб і  ми це висунули та підтримали. А пацани у хлопа і справді канкрєтниє, вже і собі , і хлопові щось там додали...
Ідея хлопа просто чудова - до скону його віку залишити хлопа президентом чи царем , всерівно.
Ви собі уявляєте , які грошенята , чи як він каже  - бабло , ми будемо кожен рік , кожень день економити !!!
Та за ті гроші він (той хлоп, що обіцяв ) таке нам тут зробить ,чи то збудує, що хай сховається то паршиве  " покращення життя вже сьогодні " , яке він ( знову той самий хлоп ) обіцяв нам всім ще коли був пацаном  !
Там ще один нюансик , так собі  дрібничка,... хлоп ще просив .щоб синка його , старшенького не обділили , та на місце хлопа поставили , коли вік того сконає ! А ми і не жадні , хай собі буде. Головне що гроші на виборах будемо економити до скону віку нашого !
 

© Захар Беркут. [02.02.2011] | Переглядів: 3135

2 3 4 5
 Рейтинг: 47.8/37

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook