пароль
пам’ятати
[uk] ru

Як поставити все з ніг на голову та поширювати фашизм.


Як поставити все з ніг на голову та поширювати фашизм.
Ліричний відступ:
Скажемо так, країни з тоталітарню формою правління мають доволі сприятливий грунт для розповсюдження фашизму. Адже ментальна база народу котрий мешкає в тоталітарній країні відкрита дя сприйняття такого різновиду тоталітарного мислення як фашизм. Як оганізм котрий хворіє не має дієвих можливостей протистяти іншим інфекціям.
 
Якось в армії птрапивши в санчастину із застудою я помітив що вийти звдт є можливим виключно прехворівши на ві хвороби що були там. Так було фактично з усіма.  А оскільки там вирували кір і вітрянка (вітрянкою я ще в дитнстві перехворів) то солдати на ранковій переврці були двох типі в ЗЕЛЕНУ і ЧЕРВОНУ цяточку............
Так власне і з такою ситуацією як тоталітарна держава і фашизм.
Адже фашизм це НЕ  ТОДІ  КОЛИ  ЄВРЕЇВ  Б"ЮТЬ, а тоді коли в державі культивується з одного боку крайня ненависть до чогось (у всіх формах аж д фізичного винищення цього чогось (наприклад один з ментів що реквізували книжки в Українській бібліотеки Москви заявив що їх треба СПАЛИТИ), а з другого крайня любов до чогось.
 
Тому власне кажучи щеплення від фашизму має не так багат держав Европи. Наприклад Франція, В.Британія, Швеція, Фінляндія, Ряд невеликих країн, навіть Німеччина має більш стійкий імунітет від фашизму чим країни колишнього СРСР (як і сам колишній СРСР).
Ящо хтось дививсь фільм "Звичайний фашизм" той може ствердно сказати, що те що він бачив на екрані, ОДИН ДО  ОДНОГО співпадало з тим, що він бачив по радянському ТБ, читав в газетах і т. ін. Навіть на сивольному рівні: кольори прапорів були ЧЕРВОНІ. А прехресщений серп з молотом фактчно мало чим відрізнялись вд свастики.
Тому фашизм має багатий грунт для розвитку на просторах колишнього СРСР. собливо в Россії як власне і була оплотом і базою тоталітарних режимів Россійсько-Радянської імперії.
Що до України то лише менталітет нації поки що рятує Україну від поширення цього явища. Причому чим західніше тим сльніша резистентність до цього явища.
 
Повістка дня:
Але окупаційна адміністрація Ялинковича не була би повністю схарактеризована якщо б не почала копіювати своїх нчальників з Мокви у ВСЬОМУ. В тому числі і в розповсюджені фашизму.
І для цього в Україні ними було вочевидь вирішено зробити нступне:
1. Якщо фашизму не має, топотрібно йоо створити.
2.  Якщо ситуація не дозволяє т потрібно перевернути все з ніг на голову.
 
І почалось:
ПР давно культивувала ненависть до всього українського.
Досить згадати вилови їх очильників Наприклад Левченко з Донецьку, Ландика, або Болдерєва котрий дпатякавсь до того що заявив щ українців потрібно висилати д Себіру і асимілювати.........
Та ось вони захопили владу (а як назвт "президентакотрий набрав менше 50% з тх хто пийшов голосувати?)
Спершу міністр "освіти"  Почав і доречи продовжує напади на українську історію, мову, культуру націю. цікаво якби міністр освіти Ізраілю ляпнув би щось типу "Євреї ашкіназі (сефарди) не такі євреї як інші, та і взагалі..........." Ну як Табакі це зробив про галичн. Чи довг вн пробув би міністром??? Думю його навіть пристрелили би.
Ну, а в нас влада окупантів тому Табакі досі міністр і продовжує....................
 
А от недавно Хазаров і Янукович прямо заявили що з фашизмо треба боротись і гайнули до Бабиного ру вшановуватирозстріляних.....................
 
І от тепер мємо ситуацію:
1. Влада щодня виказує свою зневагу до української мови, культури, історії.
2. Українець не має змоги отримати в Україні в повному обсязі: освіту, інформацію, тощо на українській мові.
3. Права українців влада всіляко ігнорує (там де українці в меншості наприклад Крим, все українське намагаються прост фізично знищити. Наприклад з особистих розмов знаю, що як тільки почнеш говорити українською ЗВІЛЬНЯТЬ) Тобто фатично маємо такий собі АНТИУКРЇНСЬКИЙ апртеід.
4. І з іншого боку українцям постійно кажуть. що вони українці мусять бути ТОЛЕРАНТНИМИ!!!! Це як? Посміхатись коли тобі пику товчуть???? patient
 
Тобто ситуація поставлена з ніг на голову. Коли будь яка національність в Україні почувається більш захищена і має більше свобід чим УКРАЇНЦІ.
Цікаво чи довго нація терпітиме це і в якій формі це буде припинено цей антиукраїнський апартеід.
Буде шкода якщо у формі фашизму. Хоча навіть це буде краще чим сьогоднішня ситуація культурного, духовного, мовного, історичного пригнічення українців збоку укупантів.

 

Адже ситуація коли твоя культура, мова, віра поплюжаться в твоїй єже країні. Коли наприклад ти мусиш визнавати геноцид армян чи холокост євреїв, а вони натомість не визнають голодомор і т. д. асиметрично все відбувається. Таке апріорі довго продовжуватись не може.

Зогляду на декотрі коментаі мушу зредагувати ІМХО інакше воно вияглядає бездоказовим:

Ось лише так навскидку докази:
 
The Comedian 30.01.2011 10:12:57
будь яка національність в Україні почувається більш захищена і має більше свобід чим УКРАЇНЦІ
 
Бред сивой кобылы. Все в одной лодке, а такие как вы долбят клювом дно.

Приклад:
В Криму землю під мечеть отримати можно, а от під храм УПЦ КП влада КАТЕГОРИЧНО відмвляє. blush2
І не помічати подібних фактів це значить небачити ШТОРМУ, а не довбати дно.

Аб ось (навідміну від бюсту Сталіна (де питань про законність встановлення у влади не було і з визначенням акту ліквідації бюсту влада моментальн розібралась та вже пчала десятками лвити нвинних людей.) Тут все інакше. Чому??? Тому щ тут постраждалі УРАЇНЦІ.
 
У Дніпропетровську невідомі зруйнували хрест на місці поховання бійців УНР
 
OlegF 30.01.2011 10:42:20
Взять фразу: "Українець не має змоги отримати в Україні в повному обсязі: освіту, інформацію, тощо на українській мові" - -- разве это не откровенная брехня?

Наприклад.:
Хотів купити дружині журнал. місце дії Київ. Українською в кіоскі НІЧОГО не знайшов. НІЧОГО (колись була Ева, тепер вона рсговрящая.
Зате россійською їх здесяток.
Теж саме і з журналами за іншими направленостями.
 
Я не знаю як тепер Коли вчився я 1989-1994 то українською викладався один предмет (доречи викладач був етнічним россіянином).
Ситуація ж в тому ВУЗі після 2000 рку змінилась ненабагато. Приблизно 40% ураїнською. І це пройшло більше 15 років. ТОбто людина НМАЄ  ОТРИМАТИ  ПОВНОЦІННУ вищу освіту українською мовою. Те саме і по окремим ргіонам нвіть з средньою освітою.
 

Ну а з  кінопродукцією теж некраще. Хоті купити диск з мультиком Південий парк українською. Обійшов всю Петрівку. В оному місці  таки знайшов ОДИН лишивсь. Але і там був сурпрайз. Вступне слово від авторів було в перекладі лише россійською.
Отакоє от як казала Л. Янукович. А ви кажете РІВНІ права.
© Слово [30.01.2011] | Переглядів: 2509
Мітки: #Янукович 

2 3 4 5
 Рейтинг: 38.5/48

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Зареєструватися



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Реєстрація