пароль
пам’ятати
[uk] ru

21 - це "очко"....


21 - це
Великий экономіст усіх часів і народів, проффесор Янукович відвідав Всесвітній економічний форум у Давосі.  Мабуть хотів повчити інших гостей, як правильно вести бізнес, але слава Богу схаменувся і не зганьбив Україну в черговий раз.
 
  А якщо серйозно, то гроші, що витратила Україна на поїздку Януковича в Давос, викинуті на вітер, бо сьогодні знайдеться мало дурнів, що виявлять бажання інвестувати гроші в нашу країну, після того, як   ключові міжнародні агенції знизили Україні рейтинг економічних свобод на 12 позицій, і тепер Україна посіла останнє місце в Європі і одне з останніх місць у світі.
 
Але я не про це.  Янукович,  під час зустрічі з президентом Європейського банку реконструкції та розвитку Томасом Міроу, яка відбулася у рамках його участі  у Всесвітньому економічному форумі заявив:  "Ми сьогодні продовжуємо нарощувати темпи модернізації економіки і різних напрямків життя нашої країни. У цілому (реформи) будуть розпочаті, започатковані у 21 напрямку різних видів життєдіяльності країни".  
 
При цьому він визнав, що "початок будь-яких реформ є завжди болючим". "Але вони спрямовані на покращення рівня життя і підняття економіки".
За словами Януковича, завдяки встановленню в Україні політичної стабільності і розпочатим у 2010 році реформам, вдалося отримати позитивні економічні і фінансові результати за рік.  Президент також нагадав, що в минулому році в країні почалася реалізація податкової та адміністративної реформ, стартував процес дерегуляції економіки і спрощення дозвільної системи, яка сприяє розвитку бізнесу, залученню інвестицій і боротьбі з корупцією.  
 
А на справі це виглядає інакше. Всі реформи, що проводить ця кримінальна влада йдуть на користь виключно олігархам і призведуть до остаточного зубожіння народу А судячи по тому, як шобла приймала Податковий Кодекс,  і в якому вигляді прийняла, і те, що Янукович визнає, про болючість усіх наступних реформ, можна зрозуміти, що саме так і буде…    
 
P.S.  може вже прийшов час,  Януковичу грати в "очко" десь у іншому місці....  
© дуплет [27.01.2011] | Переглядів: 2775
Мітки: #Янукович 

2 3 4 5
 Рейтинг: 45.4/59

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти або зареєструватися



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Відновити пароль :: Реєстрація
пароль
пам’ятати