пароль
пам’ятати
[uk] ru

Навіщо виділяють гроші на «Лікарню майбутнього»


Навіщо виділяють гроші на «Лікарню майбутнього»
З якого дива пан Янукович раптом вирішив допомогти пані Ющенко в побудові дитячої «Лікарні майбутнього» і чому саме зараз? Йдеться про виділення 200 млн. грн. з бюджету.  Проте, хоча вкладаються величезні, як для вітчизняної медичної галузі гроші, їх все одно не вистачить. На це потрібно 500 млн. грн. Отже лікарню так і не побудують. Проте, гроші виділяють саме тоді, коли складається провальна ситуація з фінансуванням  ще функціонуючих дитячих лікарень. Зокрема із закупками ліків та реагентів.
 
Звернемо увагу на те, що одночасно ініціюється побудова нового корпусу в Центральній дитячій лікарні ОХМАТДИТ. Вартість цього корпусу ще остаточно невідома, але також буде величезною.
 
Насправді і пожвавлення навколо «Лікарні майбутнього» і побудова нового корпусу ОХМАТДИТу викликані бажанням захопити ласий шматок землі в центрі Києва. Під прикриттям позитивного інформаційного посилу громадськість не помітить, що в цьому корпусі має поміститися вся колишня лікарня: 17 відділень. Згідно технічного завдання на проектування нового корпусу, кількість ліжок буде скорочена в половину, значно зменшиться кількість лікарів.  Зменшується вдвічі кількість ліжок, коли необхідно збільшити її принаймні втричі, чого нагально потребує ситуація. В такий нехитрий спосіб -  через «переселення» в нове приміщення звільнять 10 корпусів. Вони, разом із землею, будуть виведені з балансу лікарні.
 
Гуманітарні пріоритети Президента нахабно використовують ті люди, що звикли наживатися на бюджетних асигнуваннях на медицину. Не виглядає на те, що Янукович особисто чи його найближчі родичі організували цю аферу. Проте призом для людей, які так його підставляють, стане вся територія ОХМАТДИТу, що звільниться від хворих дітей. Вже зараз відомо, що планується віддати її під забудову російським інвесторам. ОХМАТДИТ, який і так переповнений важкохворими дітьми, яких не можуть ефективно лікувати в областях, стане для них недоступним, такою собі «дитячою Феофанією».
 
bratstvo.info
 
© Б Р А Т С Т В О [25.01.2011] | Переглядів: 2861
Мітки: #Янукович 

2 3 4 5
 Рейтинг: 44.4/46

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Зареєструватися



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Реєстрація