пароль
пам’ятати
[uk] ru

Паскуда...


Паскуда...
Сьогодні прочитав у стрічці новин, дуже "важливу" інформацію,  що екс-президент Віктор Ющенко о 9:58 прибув у Головне слідче управління Генеральної прокуратури. Ціль візиту, дача  свідчень у справі про своє отруєння під час його перебування кандидатом у президенти в 2004 році.  Нагадаю, вже майже рік, Віктор Андрійович ухилявся від зустрічі з слідчим по цій справі.   Вже встигли заарештувати бувшого міністра МВС Луценка,  за те, що,  в 2009 році,  він продовжив оперативні заходи в розслідуванні у справі про отруєння Ющенка.   І ось,  сьогодні сталося, екс-президент прийшов у ГПУ, щоб поставити усі крапки над "і".
 
Але я не про це…    
 
Перед будівлею Головного слідчого управління екс-президента очікували журналісти, але їх спілкуванню перешкодив конфлікт, який виник між Ющенком і невідомим громадянином. Коли колишній глава держави вийшов з машини, невідомий чоловік підбіг до нього і почав вигукувати на його адресу образи: "Паскуда! Як ти можеш дивитися людям в очі?", - кричав він.
 
У відповідь Ющенко звинуватив чоловіка в тому, що він присланий під будівлю Генпрокуратури однією з політичних партій за гроші.
 
"Не кричіть! Оце я тобі дав право так говорити. Щоб ти ходив по своїй землі, розмовляв своєю мовою. А якщо тебе прислала сюди якась партія і з записками цими, то, будь ласка, передай великий привіт тій партії і поверни ті гроші. Діти проклянуть тебе. Я за тебе ходжу по цій землі", - перейшов на крик Ющенко.
 
Після цього, швиденько  увійшов під прикриттям охоронця до будівлі Генпрокуратури, так і не поспілкувавшись із журналістами.
Так от,  громадянина, який кинув в обличчя Ющенку справедливі слова, я знаю, бо неодноразово бачив його під ГПУ. Це пристойна людина, патріот. Якби я знаходився сьогодні на вулиці Борисоглібській, то зробив би теж саме, а може, з привеликою радістю, плюнув би зраднику в  безсоромну пику….  
 
Можу засвідчити, та.., на жаль, невелика купка людей, що приходить під ГПУ, щоб підтримати Тимошенко, приходять туди безкоштовно, за покликом серця….
 
Доречі про дітей, які, за словами Ющенка проклянуть громадянина, що вступив з ним в сварку…  Звісно, діточки Андрійовича, свого батьку не проклянуть, бо завдяки його близкості до "закромів Батьківщини",  забезпечені матеріальними благами на декілька поколінь…  А от ті дітки, що так і не отримали "Лікарню майбутнього",  які мали надію, що дядя Вітя і тьотя Катя, подарують їм надію на вилікування від страшних хвороб.., мабуть точно, проклянуть цих злодіїв-благодійників…
 
Ющенко, ще і сьогодні вважає себе месією, він заявляє, що  дав громадянам України свободу, при цьому забуваючи, що люди вийшли на Майдан і вибороли цю свободу…
 
Спілкуючись з журналістами в інституті стратегічних ініціатив, створеному ним, колишній  президент України повідомив, що  взявся за написання мемуарів, в яких він розповідатиме не лише про свою політичну кар'єру, період президентства, а й розмірковуватиме на світоглядні теми.
 
"Якби колись в мене була можливість до народу донести дуже багато нюансів прийняття окремих рішень, я думаю, що нація багато в чому змінила б в своїх поглядах у ставленні до певних особистостей. Де за високими словами, за красивими костюмами дуже часто була людська пустота в основі якої було его, слава і влада", - сказав Ющенко.
На кого він натякає, зрозуміло і нічого нового в цьому нема, бо не секрет, цей "видатний політичний діяч", працює на Януковича і "зачищає" для нього електоральне поле…  
 
Але краще, Ющенко написав би, як привів до влади кримінальне угруповання. Як віддав свою країну на поталу бандюкам.  Як поховав усі надії українців на позитивні зміни в Державі.  
 

 

 

 
  
© дуплет [21.01.2011] | Переглядів: 3767
Мітки: #Ющенко 

2 3 4 5
 Рейтинг: 46.3/77

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook