пароль
пам’ятати
[uk] ru

Юля - ми з тобою! - 3


Юля - ми з тобою! - 3

 

Сьогодні, 17 січня, о 12 годині, разом з колегою Резервом, в черговий раз  прибули  до ГПУ, аби підтримати лідера опозиції  Юлію Тимошенко….
Людей зібралося не багато, бо частина активістів була присутня на акції підприємців , біля Банкової.  
 

 
Рівно о 12-й прибула ЮВТ і як завжди підійшла до людей.., привіталася і після коротенької пресконференції увійшла у будівлю Генпрокуратури.
 

 
Ми залишилися чекати і поки ішов час спілкувалися з іншими прихильниками ЮВТ.  
Спілкування видалося достатньо цікаве.  Активістка ВО "Батьківщина" Олена розповіла, як її приятелька підробляла під час президентських виборів в агітаційному наметі ПР.  Після цього у неї залишилася тепла куртка, синього кольору, з партійною символікою на спині.  Приїхавши в рідне село на Вінничину,  вона вирішила подарувати цю теплу річ Оленковій бабусі. Стара відповіла: "Ти що люба, хочеш щоб з мене люди глузували?"  Молода каже: "Так одягайте у свинарник"…  "О,  для свиней таке підійде",  -  зраділа бабуся…  
 
Коли розмова торкнулася того, що під ГПУ збирається не багато людей, але це дійсно, прихильники Тимошенко, що приходять сюди не за гроші..,   одна, з присутніх журналісток спом"ятала, як у 04 році, її знайомий працював у штабі Януковича. Йому, як харківчанину запропонували найняти для мітингу в рідному місті 3000 громадян, пообіцявши  за це, достатньо солідні гроші.  Той зв"язався з місцевими "пацанами"  і людей для акції зібрали. Але "смотрящій" з Києва сказав, що людей недостатньо і гроші не дав.  Недолугий активіст був змушений хутко тікати з рідного міста, бо пацани жадали грошей.  Приїхавши до Києва у штаб, він помстився "кидалам", відправив партію агіток на російській мові до західної України, а на українській мові,  на Схід…
 
Приблизно у 15 годині, з будівлі ГПУ вийшла Юлія Тимошенко...
 
Вона поспілкувалася з журналістами:
"Генеральна прокуратура поновила справу, поновила досудове розслідування по грошах Кіотського протоколу, так що сьогодні я не знайомилася зі справою. Я сьогодні знову давала покази, були додаткові запитання слідчого.  …На питання щодо використання екологічних коштів для виплати пенсій і заробітних плат у бюджетній сфері, моя відповідь була однозначною: я забезпечувала сплату пенсій і заробітних плат, але гроші Кіотського протоколу – екологічні гроші – всі знаходяться і знаходилися на спецрахунку Міністерства екології і вони не витрачалися". -  заявила  вона.
 
"Зараз слідство і Генеральна прокуратура зайшли у повний глухий кут, тому що ні складу злочину, ні події злочину, ні суб’єкту злочину немає. Безумовно, якщо був би у країні нормальний суд, то до суду немає з чим йти", - додала ЮВТ.
 
Також вона сказала, що отримала відразу дві  повістки, на 18 і 19 січня, на 10 годину ранку.  Для чого це робиться, зрозуміти не складно:  "…вони сьогодні просто перешкоджають моїй політичній діяльності. Це є їхнє завдання, і тому всі ці процеси затягуються, і зрозуміло, що коли немає злочину, навіть цій продажній Генеральній прокуратурі дуже важко злочин шукати", - зазначила вона.
Відповідаючи на запитання журналістів, як довго все це триватиме, Тимошенко сказала: "Я думаю, що поки, по-перше, все це фальшоване незаконне несправедливе слідство зовсім не зайде в глухий кут.  А по-друге, я думаю, ця влада, цей Президент, який бачить в мені свого головного опонента і конкурента, і правильно робить, що так бачить, – вони будуть зі мною боротися не силою своїх дій, не силою своїх переконань, не силою рішень державницьких, а вони будуть боротися зі мною силою силових структур, застосовуючи всі репресивні органи".
 
Коли Янукович починав проти неї репресії, то мав надію на те, що вона втече з країни.  
"Янукович не дочекається, щоб я кудись втекла зі своєї власної країни…  Прийде час, і вони будуть бігти зі своєї країни, тому що вони реальні злочини скоюють проти країни і проти народу. Крім того, це вони бігли у 2005 році, - поки їх Ющенко не повернув назад для підписання універсалів і меморандумів, вони були в бігах.  …Я зі своєї країни нікуди не поїду, хай вони такого щастя не чекають", - підкреслила політик.
 
P.S.  Доречі, після останнього допиту ЮВТ у ГСУ ГПУ є позитивні зміни.  Відремонтували оцинковані труби на будівлі…  Але, на привеликий жаль, позитивні зміни на цьому поки що закінчилися….
 

 
© дуплет [17.01.2011] | Переглядів: 3828
Мітки: #Тимошенко 

2 3 4 5
 Рейтинг: 43.1/81

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти або зареєструватися



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Відновити пароль :: Реєстрація
пароль
пам’ятати