пароль
пам’ятати
[uk] ru

Діла давно мінувших днєй.


Діла давно мінувших днєй.
Є така мацковська передача "Слєдствіє вєдут", ну одного з тих телезнатоків, зі старого савєцького телесеріалу котрий тепер в новій передачі показує резонансні спрви минулих літ. Спритних радянських шахраїв, жорстоких вбивць, аморальних нахабних корупціонерів і т.д. і т.п.
Під час перегляду та прослуховування розповідей про  всі ті жахливі злочини спадає надумку одна річ:
Якими ж таки наївними йолопами, та навіть безобідними були всі оті злочинці. Хіба якійсь з найкривавійших Чикатіл може конкурувати з жорстокістю та безглуздістю вчинків сучасних вбивць.
Найспритнійши з шахраїв старих часів в своїх звитягах недотягнуть навіть до сучасних голів райадміністрацій, не кажучи вже про міськіх голів котрі купують чудо лавочки в метро.
А тодішня аморалка це мало ледь не зразок пуританства і честі.
Тож якщо чесно мені навіть дивно чому окремі люди влаштовують шоу наприклад з пиятики Луценко в німецькому аеропорту? Чи німецьки митники більш цініші за українських???
Для прикладу:
http://compromat.ua/ru/16/2486/index.html
Тоді ніхто особливого шуму чомусь не піднімав.
 
Абопіднімають бучу з гомосексуальних нахилів Ляшко.
Адже набагато більше шкоди БЮТу наносив не Ляшко, а купа тушканчиків, котрі навіть до останнього часу небули виключені з БЮТу. та й їх виключення відбулось дивним чином. Без детального обговорення, без постановки на вид і т.д. А весь цей час вони активно голосували за всі антиукраїнські угоди і укази окупаційної адміністрації Ялинковича-Йолкіна.
Якщо вже таким несприйнятним виглядає підарастія політика то чому критикують і висміюють знову таки його, а не інших. Он кажуть що дехто з високопосадовців депутатів від КПУ теж любить хлопчиків чи хлопчики його.
 
Чому така вибірковість? Та й для чого? Можливо це якась проблема суто української демократичної ментальності??? Тобто ТЯГА  ДО  ПРЕКРАСНОГО, ПРАГНЕННЯ  ІДЕАЛУ,  ЧИСТОГО  іЗАСУДЖЕННЯ  ВСЬОГО  АМОРАЛЬНОГ???
Он гляньте наприклад на даунецький електорат:
1. Місяці мерзли в Алчевську і що? Лишились вірними ПР. Тому що знають то СВОЇ. А в Києві ледь там день без води і вже скигльож.
2. Мер Димітрова в пьяному угарі задовив жінку прямо серед білого дня. Прямо серед міста. І що? Спершу його правда трошки побили. Видно незнали що він свій. Але теж нічого. А варто було Лозинському вбити когось В ЛІСІ. Судять. З БЮТ вимключили. Крик підняли. Правда він вчасно перемітнувсь від цих клятих демократів і напевно тепер вийде сухим з води.
 
І так власне в усьому. І тому поки українці маялись сумнівами противсіхства, в донецького люду сумнівів НЕБУЛО. Тільки СВІЙ.
От дочого довела нас наша ментальність та пошук ІДЕАЛУ.
© Слово [13.01.2011] | Переглядів: 2251

2 3 4 5
 Рейтинг: 35.7/22

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook