пароль
пам’ятати
[uk] ru

Окупанти б"ють на випередження


Окупанти б
Слів про перспективи окупації України Ордою було написано та сказано багато, гипотез – не менше. Вірною виявилася гіпотеза, згідно з якою окупанти не збіраються зупинятися до повного винищення всього живого в Україні. Насамперед – всього українського.Думаєте, януковичи тупі? Я теж так думаю. Тільки не заспокоюйтеся на цій приємній думці. НМД, самі януковичи не здатні до аналізу та планування, але від них це й не требується, за них це робить гебня. Гебня видає їм команди. І команди не такі вже тупі. Зараз вони намагаються бити Україну на випередження: вони не чекатемуть, як навесні народ підніметься проти них. Навіть 22 січня вони не чекатимуть. І вже не чекають. Вони пішли в навалу на Україну. От і прийшов час битися за свою родину та нашу Україну. Якщо, звісно, ви не збіраєтеся чекати, коли вони зацікавляться вами особисто. А вони обов»язково зацікавляться – справа часу!
 
Ось вам підбірка свіжих новин.
За новим Податковим кодексом підприємців перевірятимуть без попередження. УБОЗ трусить ринок “Петрівку”. Репресії крокують в регіони. На бывшего замминистра завели дело с «грифом ограниченного доступа». Киевская милиция обыскала квартиру журналистки. ВР разрешила чиновникам и дальше скрывать свои доходы и расходы. Позачергова сесія Львівської облради пройде біля пам'ятника Бандері 14 січня націоналістичні організації пікетуватимуть Банкову Голови облрад: революція відбудеться під прапором Бандери. Перекриття доріг для VIP-кортежів залишиться без змін Міліція заспокоює: арештовувати письменницю Матіос їм ще не доручали.
 
Хто з нас ще рік тому міг припустити, що в Україні буде пам»ятник Сталінові? Але це опудало не тільки мало наглість виникнути силами недорізаної КПУ-шної червонозадої наволочи, ця наволоч, виконуючи луб»янські команди, скористалася опудалом для провокування терору проти України, як колись це зробили нацисти з Рейхстагом.
Об»єкт провокування – ідол людожера – вже є знущанням над українством. Розправу над українцями виправдовують пошкодженням зображення тієї нелюді, яка влаштувала Голодомор та інші україножерні апокаліпсіси. Що може бути більш безсовісним та підлим? Тільки за одне це гебнюковичів чекатиме народна сувора долонь. Ніхто цій наволочи не позаздріть – це точно.
 
Раджу почитати про розпочаті репресії проти спілки Тризуб на сайті СіТ «Патріот? Значить — терорист!» http://svetiteni.com.ua/ru/article/svetpass2010/2740/
 
«Затримання більше десяти членів ВО «Тризуб» ім. Степана Бандери за підозрою у причетності до вибуху пам’ятника. на Тернопільщині затримання проводилися силами запорізьких міліціонерів., але людей затримували лише за знайдені у них вдома брошури про Степана Бандеру чи футболки з написом «Дякую, Боже, що я не москаль» або «Я живу на своїй, Богом данiй, землi»!»(УП)
 
Може ви подумали, що це про якихось невідомих хлопців і вас особисто не дуже торкається? Тоді ви подумали не вірно. Думайте знову, допоки вам не дійде, що це – загальномасштабна облава на хахлоф. Чи ви себе к хахлам нє атносітє? Ну тоді можете ще почекати, коли хахлоф винищать, ітільки потім прийдуть до вас, єдіноплємєнних, радних та залатих. Будете їм доводити, что так нєльзя, что ето нє законно і т.п. Повєсєлітє рєбят своїм бєспомощним лєпєтом. Для ніх ето – как хорошая музика (Мурка.). Желаю пріятного ожиданія люмпен-аудієнції.
 
Ну а якщо не хочете собі таких розваг, вважайте що сьогодні прийшли ЗА ВАМИ. Та думайте, як забезпечити 22 січня якнайбільше народу на єдиному мітингу. Думайте, як ВЖЕ СЬОГОДНІ захищати власні сім»ї від бандюків, які тепер хочуть зватися владою. Наприклад, чи ви вже ознайомилися із всіма своїма сусідами? Чи налагодили з ними людські відносини, взаємну підтримку, солідарність? Чи є між вами довіра, обговорення життя? Чи здатні ви організуватися в домовий/вуличний комітет самозахисту? Чи шукаєте контактів та взаємопорозуміння, солідарності із іншими такими організаціями самозахисту? З політичними партіями? З профспілками? З підприємницькими організаціями?
 
Дехто намагався бути поза політикою. Пройшло кілька днів після «перемоги» «аполітичного» Майдану-2 і вже троє сидять, О. Данилюка тягають на допити, «Журналіст Олена Білозерська подавала свіжу і неупереджену інформацію про Майдан підприємців. Сьогодні в неї проведено обшук, вилучено професійну апаратуру, “запрошено” до міліції.» (Блог  Олександра Данилюка)
Просто «не політична», але чесна щира література, вільне слово – і автора жере тоталітарний молох. «За інформацією Відділу зв’язків з громадськістю, наприкінці листопада 2010 року Голова ради організацій ветеранів, народний депутат від Комуністичної партії України П.Цибенко звернувся до Генпрокуратури з депутатським запитом щодо правової оцінки висловлюванням, які допускає М.Матіос у своїй книзі "Вирвані сторінки з автобіографії" щодо пам’ятників радянським воїнам, як загинули у роки Великої Вітчизняної війни.
 
М.Матіос зауважила, що міліція розшукувала її у львівському видавництві і вилучила з продажу її книгу «Вирвані сторінки з автобіографії».
Також письменниця просила надати відповідь, чому дільничні інспектори міліції “із посиланням на розпорядження Генерального прокурора України опитують мешканців тих будинків у Києві, де моя родина мешкала свого часу, змушуючи їх підписувати відповідні свідчення щодо мене”.
На переконання М.Матіос, дії працівників правоохоронних органів мають всі ознаки шантажу та безпідставного психологічного тиску.» (УНІАН)
 
Що нам ще треба побачити, аби порозуміти, що відсидітися не зможе ніхто? Що треба битися за майбутнє - своє і своїх дітей. Нас окупували, але ми набагато сильніші, коли рішуче налаштовані, та скоординовані. Бо їх – від сили 5% населення, а нас – не менше 95%. Вони дуже нас бояться. Виконавці затримань не передставляються, бо бояться. Не сьогодні-завтра режим буде повалений і вони відповідатимуть за все. Готуйтеся битися, панове! Як казали добрі люди: один за всіх і всі – за одного! А ще розумні люди казали так: за вашу і нашу свободу!
© Кіт [13.01.2011] | Переглядів: 2337

2 3 4 5
 Рейтинг: 42.6/57

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook