пароль
пам’ятати
[uk] ru

Феномен Миздобула.


Феномен Миздобула.
Окрім феномену даунецьку котрий систематично просував в українську владу українофобів всіх мастей, є ще і феномен Миздобуло.
Полягає він навіть не втому, що:
1. Людина отримала колосальний рівень довіри і примудрилась просрати його своїм неробством.
2. Навіть не в тому щоб замість спершу викорчевати з української політики українофобів типу ПР він затіяв склоки з партіями котрі його підтримали.
3. Навіть не в тому що зайнявшись візантійщиною він допоміг спершу лишитись на другий термін Космонавту в Києві, а потім за допомогою противсіхства до якого він закликав допоміг вийти Януковичу вийти на перше місце.
 
Полягає цей феномен ось в чому (як вірно підмітив одну з частин цього феномену тут один дописувавч:
 
Stanislav 11.01.2011 16:38:25
Перестал уважать Гришко после того, как он побывши советником Ющенко, перед выборами хутко перекрасился и обожествлял господина Януковича ...

Феномен полягає в людях котрими він себе оточив.
Адже подивіться уважніше:
1. Балога кілька років був в нього головою адміністрації і де він тепер? В Фаворі у Януковича.
2. Стельмах влаштовував ігри з доларом і де він тепер? В фаворі у Януковича.
3. Ціла купа чиновників різного колібру котру Миздобул призначав, або допомагав їм встояти (якраз такі люди і були ганьбою минулої влади, як наприклад замміністра МІНЗДРАВУ котрий мутив там щось з грипом або знову таки той же Космонавт Черновецький), всі ці люди бувши в нього в радниках, порадниках, дорадниках і т.п. Всі вони виявились в фаворі у Януковича.
І таких прикладів кадрової політики в Миздобула БЕЗЛІЧ.
Вчора ці люди були під захистом Миздобула, а сьогодні раптом виявилось що Янукович їх не лише не каратиме, а навіть підвищить та захистить теж.
 
Складається враження, що Або Миздобула банально охомутали цими кадрами і робилось це надто професійно, адже координуючий центр і досі не засвітивсь. Ну або Миздобул сам був агентом чи шистьоркою олігархів і як підставна особа, такий собі запасний аеродром плутократів спрацював в потрібний момент. Тому і спрямовано підбирав такі "провєрєниє" кадри.
 
Тобто Миздобул був чимлось на зразок Невзорова котрий свого часу набув шаленої популярності як професіонал та борець за свободу слова та водночас вмить обісрався коли вийшов з фільмами типу НАШІ де прославляв КДБ-СРСР в боротьбі проти Литовців. Тоді всім стало ясно хто його просував і звідки така професійність та спритність була.
 
Можливо і з Миздобулом так він був всього лише підставною особою котру навмисно виростили для випуску пари народного гніву.
 
А от ще, коли ІМХО було вже написано, мені в іншому ІМХО нагадали теж цікавий момент біографії одного сподвіжніка Юща:
 
Карт 12.01.2011 13:28:20
Позже  партия  переживала несколько переломных моментов и преображений: в 2000-м - попытку объединения пяти политструктур (ПРВУ,  Партии  солидарности Украины,  Партии  Труда, Всеукраинской  партии  пенсионеров и  Партии  «За красивую Украину») в единую политическую силу, которую возглавил триумвират: Владимир Рыбак, Валентин Ландык и Петр Порошенко. В 2001-м  партия  изменила название на нынешнее, избрала нового лидера – Николая Азарова,  бывшего  на тот момент председателем ГНАУ, и вошла в блок «За единую Украину!», набравшую около 12% на парламентских выборах. В конце 2002-го Виктор Янукович стал премьером, а весной 2003-го – Главой ПР...

В одній упряжці Порошенко-Кум Юща і Ландик відомий українофоб котрий закликав невчити українську. З тих пір я некупую Норд, а міг бо вже тричі купував холодильники. Та я знаю кому належить НОРД і яка ідеологія у Ландика. Тому купив корейців.
© Слово [12.01.2011] | Переглядів: 3343

2 3 4 5
 Рейтинг: 40.0/52

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook