пароль
пам’ятати
[uk] ru

Відповідь на Неполітичні роздуми


Відповідь на Неполітичні роздуми
Дуже щиро і проникливо.  Зачепило. Я сам міркую таким же чином.
Проте, хочу поділитися такими роздумами. Є таке поняття як "Крива людського інтелекту", яка приблизно виглядає як церковний дзвін (Bell Curve).
Якщо спрацює посилання, то ось ця крива:
http://expressiveepicurean.files.wordpress.com/2010/01/iq_bell_curve.gif
 
Тобто людей із розвинутими розумовими здібностями у суспільстві не так вже і багато – 16-17%. Це якщо брати десь від показника 115 і вище. А справді розумних – це 2-3%. У Ейнштейна  цей показник був 160. Решта ж загалу, як Ви вірно вказали, перероблює продукт на гівно і не дуже переймається сенсом свого існування. Колись вже писалося, що середній показник політиків десь коло 100. (У Буша молодшого, мабуть, десь 78, при цьому у Янучари має бути десь 38 (якщо взагалі може бути зареєстрований…, а середній інтелект верховних зрадників приблизно десь на рівні 40-50). Ця шобла, що зараз захопила владу в Україні, не має інтелекту – тільки хапальний рефлекс. Тому навіть Ганька Г виглядає як інтелектуал на загальному фоні ПРдунів.
Проте, на фоні цієї досить похмурої картини, є і добра вість. Для того що вплинути на зміну ситуації в країні досить зусиль лише кількох відсотків населення (більшовиків в 1917 р. було взагалі купка, а країну перевернули).
Отже нагальна потреба сьогодення – об’єднувати інтелектуалів, незважаючи на розбіжності у їх уподобаннях і баченні виходу із тієї дупи, у якій опиналася Україна. Загальними зусиллями інтелектуалів необхідно виробити стратегію і тактику повалення окупаційного, руйнівного антиукраїнського режиму, розробити дієві механізми розкачування решти населення, що жевріє у сучасних умовах буття, і нарешті перевернути, поставити таки країну з голови на ноги, а радше, підвести з колін.  
І насамкінець, вважаю, що УСІ держслужбовці і кандидати на УСІ виборні посади мають проходити незалежні іспити на рівень їх розумових здібностей.
Бо не личить європейській країні мати баранів на чолі.
© itar [07.01.2011] | Переглядів: 2142

2 3 4 5
 Рейтинг: 45.2/42

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти або зареєструватися



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Відновити пароль :: Реєстрація
пароль
пам’ятати