для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Моя Україна


Моя Україна
     Все з часом змінюється, оновлюється, старе змінює нове. Люди намагаються все удосконалити, тим самим полегшити своє життя, зробити його кращим та щасливим. Нічого  не стоїть на місці: будуються нові будівлі, ринки замінюють спеціалізовані магазини… Оскільки все оновлюється, науково – технічний прогрес не стоїть на місці,технології ідуть вперед. То я можу пофантазувати на рахунок того, якою  була б моя область, через 10 років.
   Навчання повинно бути  на високому рівні, з затвердженими стандартами. Збереження старих театрів, соборів. Будувалися б нові будинки. Щоб кожен із них був витвором мистецтва, були сповнені життя і радості, а не були сірими, та не нагадували людям про їхні щоденні проблеми. Дороги були на європейському  рівні. Щоб демократичні цінності  були не тільки пустими деклараціями, а ставали нормою життя в суспільстві. Оскільки наша область більш спеціалізується на сільському господарстві, то потрібно надати селянам можливість розвиватися, щоб підняти сільське господарство області на високий  рівень. … . А тому земля є невід'ємною часткою для життя українських селян,наші землі є найбагатшими в світі. І потрібно,  щоб держава  підтримувала селян, так як робиться у розвинутих європейських країнах. Тоді у нас буде багатий урожай та великий прибуток.
   Мені б хотілось, щоб мої мрії здійснилися хоча б на половину. Адже все, що змінюється, - змінюється на краще. На мою думку після занепаду завжди приходить розквіт. Так, як після  зими приходить весна.
 
Отто [02.01.2011] | Переглядів: 2903

2 3 4 5
 Рейтинг: 39.9/42

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook