для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Vivat, mon General!


Vivat, mon General!
Не хотілося псувати передноворічний настрій, та ніц не вдієш. А спонукало мене вчорашнє IMHO шановного Карта "Что с нами?". Власне, не сам текст, тут жодних претензій. Із задоволенням поставив п’ятірку за щирий крик душі небайдужої людини.
А от коментарі деяких націоналістів "до мозга костєй" викликають, м’яко кажучи, певний подив.
 
Général 30.12.2010 21:57:45
Интересно, кто из ДД киевского  был и есть ТАМ сейчас ?
Général  30.12.2010 23:26:50
Кстати, кто-нибудь не поленится назвать поименно активных дурдомовцев из Киева ? Так, не корысти ради...  Чтоб потом не поучали...

Фі, Ваше Превосходительство, так гарно розмахнулися: "назвать поименно". І так безпорадно закінчили: "чтоб потом не поучали". Якось не по-генеральському. Давайте вже створимо військовий трибунал і судитимемо цих дезертирів з усією суворістю революційних законів. Ну, а хто його, трибунал, очолить, то й коню зрозуміло – старший за званням.
 
От лише деякі закавички виникають. Я неодноразово брав участь у різних акціях, був і на Борисоглібській. І чомусь жодного разу не бачив там даму з генеральськими еполетами. Чи Ви були у цивільному?
 
А, зовсім забув, Ви ж поневіряєтесь у Богом забутій Франції. І так бідкаєтесь про тяжку долю неньки України, що й шартрез видається кислішим від оцту, і круасани гіркі як полин.
 
А може біс із нею, Францією? Гайда у рідні пенати, підтримайте нас своїм надійним генеральським плечем.
 
Що, ніззя? Розумію, бізнес, потреба заробляти гроші, ну ніяк не можна. От коли ми, посполиті, очистимо країну від цієї зарази та створимо Вам сприятливі умови, от тоді Ви й ощасливите нас своєю присутністю. А там, гляди, підтягнеться й решта націоналістів "до мозга костєй", що наразі змушені тусуватися у європейських кафешках. А поки цього не сталося, повчатимете нас з далекого закордоння та вимагатимете "чорних списків". Прекрасное далёко, не будь ко мне жестоко.
 
І ще одна неув’язочка. Один мій знайомий не зміг прийти 30 грудня, хоча до того ходив. А от 30-го ну ніяк не міг, так на роботі склалося. А якби чкурнув з роботи, міг би її, роботу, втратити. Ну і як він мав вчинити? Не піти на акцію чи ризикнути роботою? Чи Ви гадаєте, гроші потрібні лише у Вашому "прекрасном далёке"? А в нас галушки самі до рота стрибають?
 
Інший знайомий, людина далеко не молода, також брав участь у протестних акціях, вистоюючи на холоді по декілька годин. Результат – застуда, висока температура, відтак, 30-го також не зміг прийти.
 
Це не надумані ситуації, а цілком реальні події і люди. То як, Ваша Екселенціє, вчинимо з ними? Занесемо до "чорного списку", піддамо остракізму, чи може одразу відправимо на гільйотину?
 
Тщательнее надо, mon General, тщательнее.
 
PS
Всім найкращі новорічні побажання.
© Дмитро Ремиженко [31.12.2010] | Переглядів: 2158

2 3 4 5
 Рейтинг: 43.5/33

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook