для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

З Новим роком, Юрію Вітальовичу!


З Новим роком, Юрію Вітальовичу!
Шановний Юрію Вітальовичу!
 
Поздоровляємо Вас з Новим роком!
New year
Бажаємо Вам душевної стійкості і твердості, які завжди відрізняли Вас, як бійця за Україну.
Хоча б і на відстані, передаємо Вам свої найсердешні побажання! Нехай на душі в Вас буде приємне відчуття того, що в Вас набагато більше друзів, ніж ворогів.
 
Ми такі, які ми є - дещо пасивні до певного моменту.  Нам покищо не вистачає громадянських інстинктів. Саме тому не зібралися на Вашу підтримку та на підтримку ЮВТ сотні тисяч українців  в центрі Києва. Але це не означає, що люди Вас не підтримують. Всі прояви дієвої підтримці - ще попереду.
 
Люди пам"ятають, що Ви - один з головних лідерів Майдану. Порозуміло, що окупанти бояться як вогню Вас, ЮВТ та пересічних громадян, які здатні бути з Вами активною визвольною силою України. Тому кинули до в"язниці рядових учасників підприємницького Майдану-2 панів Гаркавенко, Заплаткіна, Грузинова. Ще один затриманий - пан Мельниченко втік від охорони зі шпиталю, де лікувався. Пан Мандич, після тортур, був, очевидно - терміново, визвільнений. Тепер Майдан-2 і вся Україна з ним, бачать, що не можливо досягти будь-чого без повалення окупаційного режиму, без політичного рішення немає економічних рішень. А зараз ми висловлюємо дружню підтримку та солідарність всім затриманим та збитим учасникам Опору.
 
Тримайтеся, Юрію Вітальовичу, як завжди, мужньо. З Вашою чудовою життєрадісною посмішкою Україна зкине ярмо окупантської наволочи. Вся Україна відсвяткуватиме Ваше визволення. А Ваші кати займуть Ваше місце. Все ще попереду!
 
З величезною повагою до Вас
форумчани сайту ДД.
 

 
© Кіт [31.12.2010] | Переглядів: 2631
Мітки: #Луценко 

2 3 4 5
 Рейтинг: 44.5/50

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook