для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Новорічне вітання.


Новорічне вітання.
Дорогі співвітчизники, пані та панове, леді та джентльмени, а також ті, хто ними не являється!
 
Ото взяв на себе сміливість привітати всіх вас з Новим роком.
 

Ви готуєтесь сісти за святкові столи. На ваших столах традиційний салат олів’є, який насправді не являється автентичним салатом олів’є. На ваших столах пляшки шампанського, яке насправді шампанським не являється, на ваших столах горілка, котра, все ж сподіваюся справжня, а не підроблена.
 
Минулий рік для нашої держави виявився традиційно важким. Така вже в нас традиція – у нас кожен наступний рік важчий за попередній. Якщо врахувати всю ту вагу, яка тисне на наші плечі й з кожним роком стає все важчою, то всьому населенню України вже можна присвоювати майстрів спорту з важкої атлетики.
 
Шановні мої атланти й каріатиди! Хотілося б побажати вам сил, щоб втримати ці балкони. Але лише до тієї миті, як на балкони вийдуть попити справжньої шампани ті, хто називає себе українською владою. В цей момент потрібно опустити руки й відійти вбік. А потім, стоячи на краю глибокого провалля, спостерігати, як у випарах сірки зникають перекошені від жаху пики тих, хто думає зараз, що осідлав нас навічно.
 
А ми, розпрямивши плечі та відчуваючи неймовірну легкість у всьому тілі, рушили світлою дорогою туди, де кожен наступний рік є кращим за попередній.
 
Хотілося б побажати, щоб це сталося вже в наступаючому 2011 році.
 
Нехай в Новому році в  серцях і душах ваших панує не страх і зневіра, а впевненість і радість. Радість життя й радість перемоги, радість Любові й радість поступу.
 
Нехай Бог дарує вам здоров’я й довгих років життя.
 
І хай під удари годинника, котрі віщуватимуть настання Нового року, кожен з вас, підіймаючи келих (бокал, келішок, чашку, філіжанку) з любим йому напоєм (шампанське, вино червоне, горілка, текіла, віски, коньяк, самогон, пиво світле, джин, ром, бренді, песі-кола, кока-кола, спирт медицинський, різноманітні дрінки, компот, узвар, лимонад, мінеральна вода, вода з-під крана кип’ячена, вода з-під крана не кип’ячена, швепс, фанта, тархун, мартіні, ракія, палєнка, вино біле, бальзам Прикарпатський, лікер, вино рожеве, бальзам Рижський, пиво темне, чай, кава, капучіно) побажає собі, своїм близьким, рідним, знайомим (та й не знайомим) всього найкращого в наступаючому Новому році.
 

З Новим роком!
© R`n`R [31.12.2010] | Переглядів: 1592

2 3 4 5
 Рейтинг: 40.8/31

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook