для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Автора постійно - не роздягай! Про рейтинг сайту - пам'ятай!


Автора постійно - не роздягай! Про рейтинг сайту - пам'ятай!
Якщо без імен та образ! Кожний автор - це особистість! Особистість з великої літери! Повторююсь. Кожний! Навіть ті - яких ми чомусь не маємо великого бажання уважно вислухати. Ці особистості, не вибирають же засіб для існування – бомжування… Вони ж вибирають інший шлях – шлях власного удосконалення та розвитку. Тим самим підштовхуючи кожного з нас: авторів, читачів, та суспільство в цілому, до того ж.
 
Один – строчить рифмами та куплетами, другий – волочить важку артилерією (ІМХО), та лупить куди вцілить, третій - наслинивши віртуального олівця, та посміхаючись мов дитя, щось мрійливо вимальовує в світовій павутинні, четвертий – пропонує - якусь жабу, відео або черговий прикол, п’ятий – жирним криком ричить: «Читайте в Ррррррекомендую»…
 
Щоб написати вистраждане ІМХО, карикатуру, анекдот. Зняти відео або прикол, автору – особливо, якщо ця професія - не є його основним видом діяльності, іноді доводиться працювати вечорами та ночами протягом багатьох місяців, безжально крадучи у сім’ї, дітей, та коханої половини час, в тому числі і час на виконання певних обов’язків.
 
Крім того бувають дні коли писати – повний облом. А що робити коли літературна Муза на довгий час чкурнула до  коханця? А – тривала хвороба? А п’янка – гулянка!? А – панщина? А: - подай, принеси, віднеси, сміття винеси, сопельки підітри, відремонтуй, їсти звари, попери, спинку почухай, лагідний масаж нижче ватерлінії – і неодмінно терміново - «щас», а не ранком…?
 
В сільському господарстві – як в моєму випадку, враховуючи що автор переконаний «мудак – одинак», з часом взагалі повний дурдом… Але відчуваючи певну відповідальність та усвідомлюючи,  що  крім тебе: про подію, беззаконня, наругу, цікавий факт або пропозицію, краще ніж ти скажеш - просто нікому буде.
 
За рахунок часу на відпочинок та сон. Замість чогось більш живого та приємнішого, кожної глухої ночі, мовчки ніжно притискаєш, до  серця - Клаву, та без халтури - відповідально кохаючи, починаєш натискати на ній найпереконливішими символами.
 
Дякуючи цьому сурогатному коханню, рейтинг автора в розділі «ІМХО», вже тричі досягав адміністративних вершин, але
завжди «Пра вила нашого Дурдому» з формулюванням – «…останні 6 місяців у відповідному розділі…», легенько підкореговували його орбітальний політ – причому до самого нижнього поверху нашої політично-залежної установи. Подібне відбувалося і в інших розділах.
 
А тепер скажіть, будь – ласка, чи справедливо творчість кожного автора ДД, оцінювати постійно втікаючим рейтингом - лише за останні шість місяців?
 
Невже за шість місяців – кожному дурдомівцю «…по відповідних розділах…», є наснага та можливість - в вільний, від обов’язкових повинностей час, якісно відпрацювати достатню кількість анекдотів, віршів, ІМХО, карикатур, відео, тим самим, серед Інтернет - читачів стати «Авторитетом в Дурдоміському Законі».
 
Дехто скаже: «Можливо!» Цьому ахтору заперечувати не стану. Так! Дійсно – можливо! Можливо навіть, не за шість місяців – а за місяць!
 
Але щоб досягнути такого бажаного та омріяного щастя, потрібно щоб ніхто не заважав… А тому: дружину з дітьми, цуциком, кішкою та іншими співмешканцями, неодмінно - віддайте першому ліпшому дяді… А двері, вікна, кватирки на усі замки та засувки, обов’язково закрийте від б.яді. Хіть усюди ж пролізе – навіть у щілину! А тоді, вже, яка може бути мова з Творчістю?
 
Якщо автор - «під домашнім арештом», якісно виконає жорсткі умови творчого зростання, та режим добровільного ув’язнення - вже через місяць, засурмлять бісівські сурми і доля страждальцю подарує матеріалізовану дійсність, яка в одну мить акумулюється в почесне звання «зав. відділенням власного дурдому»…
 
Через місяць, всі, раніше замуровані будинковпорядні отвори можете вільно відкривати, і насолоджуючись своїм досягненням, очікуйте, від своїх дітей – феєрверку, петард та каменюк в вікна. Також ніжних поцілунків і поздоровлень саме від б.яді, тому що розумна жінка - разом вже зі своїми майбутніми, та вашими дітьми, неодмінно залишиться у нормального дяді.
 
Якщо Дурдомівський лауреат вважає, що зі здобутою «славою», всі важкі часи - залишилися далеко десь позаду, то вимушений його розчарувати, тому що, щоб підтвердити віртуальну дійсність зіркового лепрозорію, тепер йому – щомісяця: трьома, чотирма, п’ятью – а іноді, і більшою кількістю праць – «у своєму розділі», потрібно якісно підтверджувати свою дурість. (При умові, що мінімум - як одна з цих робіт, буде оцінена не менше, ніж в 42 бали, тому що потрібно враховувати ще й коефіцієнт достовірності)
 
Кажуть що дехто - з наших: дуже, дуже, на мій погляд, і дуже - розумних авторів, і це кажу, без найменшої іронії, св’ятково відмітив свою першу просапану сотку ІМХО - на дурдомівській ниві, і оскільки до вершини його творчого блаженства залишилося якихось два метри, то навіть не відпочиваючи, номінант в кандидати , шаблюкою несамовито шаруючи, добиває вже другу сотню.
 
Розглянемо інший приклад. Роль дуркуватого автора - цього разу, буде виконувати Ваш покірний слуга, який завдячуючи змієподібному рейтингу ДД, та пра вилам, вже на зиму - знову залишився повністю роздягненим. Ховаючись, в теплому будиночку, від негоди та морозів, наразі йому – тобиш меееенііі, не залишається нічого іншого, як заробляти на нову рейтингову вовну.  
 
Через декілька місяців Весна неодмінно домовиться з Холодом, та заграючи з ним, ніби понарошку, його все ж звабивши, здолає. А - в автора, в цей час, розпочнеться щоденна праця по господарству, і повірте йому  на слово, віднайти час навіть на дружнє спілкування, чи то коментування цікавих матеріалів – в сітці, йому буде дуже, і  навіть дуже проблематично.
 
А оскільки його рейтинг протягом останніх шести місяців потихеньку зійде нанівець, то з першими дідами Морозами, автору - саме час, знову міркувати, про нову авторитетну одежину. Яку ж довіру у читачів сайту, може викликати повністю роздягнений автор? Яка - довіра у читачів до його - повністю оголеного СЛОВА? Про яку - рейтинговість сайту в мережі, - взагалі, може бути мова?
 
Рейтинг автора – це праця всього його життя, а в нашому випадку -  це мінімум хоча би 12 місячна  творчість.
Навіть дитинку, наша людська сутність виношує не менше 9 місяців.
Деякі тварини свое дитя виношують навіть більше - до 18 - 24 місяців.
Натомість у нас на Дурдомі - рейтингового автора профффесіонала ми намагаємося зліпити за 6 місяців.
 
Тільки, прошу, не думайте що автор – трохи того… Не їсть, не спить, не п’є, та лише - про особистий рейтинг постійно марить. Про помилковість такої думки - гарно підтверджують його досягнення у відповідній графі персоналу, які без зайвих слів кажуть самі за себе… Крім того градація від практиканта, санітара, лікаря до  зав. відділенням, нашого лікувального закладу, його цілком влаштовує.
 
Але, автор вважає, і всіма кінцівками, навіть віртуальними – «за» те, щоб творчий шлях, від словоблуда до Авторитета нашого закладу, один раз - за своє життя на сайті , а не більше, повинен і зобов’язаний пройти кожний юзер.
 
Наразі сайт - як живий організм визрівши, натужно пручається і намагається вилізти з дитячих пелюшок обмежень. Як той – Карлсон, він - у своїх батьків, вже не просить, а вимагає нових рейтингових штанців і нового – потужнішого двигунця для свого вітрячка, який упевнено легко зможе підняти його на вищу – більш рейтингову висоту.
 
Життя постійно еволюціонує. Те що вчора було -  на відмінно, сьогодні - посередньо, а на завтра стане – вже дуже погано. Напевно іноді щоб випадково не бути викинутими на смітник, потрібні і певні корегуючи зміни - унеможливлюючі подібне.
 
Нажаль від мене, та власне й - від усіх дітей сайту - авторів, майже нічого не залежить. Все в руках наших батьків – засновників.
 
Для визначення оцінки якості, діючої на ДД - значно урізаної розширеної системи оцінювання, можу запропонувати формулу:
Оцінка якості  авторського матеріалу - це середньозважене поставлених за нього оцінок з урахуванням коефіцієнта достовірності. Для отримання більш привабливого числа результат множиться на 10.
 
Річна оцінка якості автора - це середня оцінка якості, його матеріалів за останні 12 місяців у відповідному розділі з урахуванням коефіцієнта достовірності.
 
Річна оцінка якості користувача вираховується по формулі: (сума оцінок якості, усіх авторських матеріалів за останні 12 місяців) / (х+1), де х -   кількість матеріалів за останні 12 місяців; 1 – поправочний коефіцієнт достовірності.
 
Після 12-ти місячного перебування користувача на сайті, оцінка якості - кожної наступної авторської праці (матеріалу) додатково коригується на якість, та вираховується по формулі: (Річна оцінка якості користувача + оцінка якості нового матеріалу): 2.
 
Авторська оцінка якості – сьогодні, на сайті, не відповідає якості авторських матеріалів. Наразі вона виконує роль опудала та нагайки - пиши, пиши і ще раз пиши, а яка якість тієї маляви – нікого зовсім не цікавить. Головне аби сторінка була гарно обпісяна.
 
З погодженням адміністрацією відповідних пропозицій, кожен автор вимушений буде відповідальніше відноситися до своїх праць, а зави - тим більше, тому що з кожним своїм наступним матеріалом,  їх майбутній річний рейтинг відповідно і пропорційно, миттєво і відразу - автоматично буде понижено.
 
Запрацює здорова творча конкуренція – без дурдомівського кар’єризму, якій поки що, буде заважати діюча система лобіювання певного оцінювання. Але якщо - на те, буде добра воля – власника. Вважаю що цю проблемку усім миром, вирішимо дуже швидко.
 
Звичайно зави будуть проти цих нововведень, але нічого, Ви нам тільки моргніть... Так ми ж їх того... Ну, - швидко в процедурну...І відразу потім під клізму разом зі штанами - щоб жодних слідів...
 
Відчуваючи що мій - цей матеріал з Головної «ІМХО» дуже швидко злетить… Користуючись нагодою:  
 
З Новим роком «Дурдом»!
З Новим Рейтингом!
Без негараздів та потрясінь!
Якісної творчості та наснаги у вихованні суспільних дурнів!
Нехай щастить кожному - у всьому!

New year

Вічно зелений Санітар дурдомівського лісу - Віктор Простолюдина
© В. Простолюдина [31.12.2010] | Переглядів: 2002

2 3 4 5
 Рейтинг: 36.1/21

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook