пароль
пам’ятати
[uk] ru

Ліберастичний маразм, або чому ліберасти боряться проти українців.


Ліберастичний маразм, або чому ліберасти боряться проти українців.
Мені завжди було цікаво чому так звані прихильники лібералізму люто нанавядять український націоналізм (причому, що на диво до россійського шовінізму вони надиво поблажливі).
 
Адже ось як вони самі намагаються побороти владу:
OlegF 28.12.2010 10:13:30
Поверьте мне на слово, что у нас еще будет время и место для организованных действий. Как говорится, "солдат спит, а служба идет" – пока мы будем праздновать, пусть за нас работает Виктор Федорович. Тупой урод, урка, бульдозер енакиевский, как я его и всё его дебильное окружение ненавижу!

Забуваючи що той хто ховає голову в пісок робить беззахисним інше місце, в котре його точно вжарять.
 

Я вже давно вивів формулу їх мислення. Вона складається з трьох етапів і її можна описати приблизно так:
1. Вони вирішують, що якщо вони добре ставляться до когось (що часто свідчить лише про інфантильність і небажання вивчити якесь явище по-суті), то значить вони добрі і хороші "інтернаціоналісти" і можуть засуджувати українських націоналістів навіть не вникаючи в суть аргументів українських націоналістів.
2. Замість вивчення аргументів іукраїнських націоналістів подібні добродії:
а) навішують ярлики (фашисти Тягнибоковці, наці, свідомі, тощо)
б) самі вигадують ідеологію яку на їх думку мають українські націоналісти і котра здебільшого немає НІЧОГО  СПІЛЬНОГО з українським націоналізмом. Причому вигаданий ними ідеологічний покруч їм не подобається.
3. Вони починають боротись з вигаданою ними ідеологією українських націоналістів.
 
І ось на цьому сайті я знайшов зразок такого ліберастичного підходу:
 
OlegF 28.12.2010 10:13:30
Интересно, что Мирон, разместивший пост «Карпаратів» http://durdom.in.ua/uk/main/article/article_id/8039.phtml, почему-то в упор не замечает аналогий между факельными шествиями нацистов и тягнибоковцев.
 
Забавно, что сами националисты "совками" считают кого-угодно, но только не себя. Хотя на деле как раз их образ действий является просто эталоном "совкового" (косного сознания) людей, находящихся в плену шаблонов, стереотипов и догм. Просто, ненавидя все советское, националисты являются антиподом классических "совков" –  противоположные взгляды, нутро идентичное.
 
Перечислю только ряд признаков, характерных для идеологически зомбированного патриота:
-- мышление в системе координат "свой-чужой";
-- стремление к созданию "идеального общества", избавленного от недостатков старого.
-- объяснение всех существующих проблем происками "врагов";
-- решение всех проблем сводится к победе над "врагами";
-- залогом победы является достижение "корпоративной солидарности рабов на галерах" – то есть нужно добиться синхронности гребли в выбранном направлении;
-- препятствием, мешающим пассионарным авантюристам одержать победу над врагом, являются "манкурты",  "пятая колонна" и быдло-обыватели;
 
Процесс "одевания штанов через голову" радикалы называют не абсурдом, а последовательностью и упорством в достижении цели, а "пробивание стен головой" (вместо выхода через дверной проем) – не тупостью, а героизмом.
 
Ну и понятно, что тягнибоковские "ультрас" являются сторонниками силовых вариантов и "симметричных действий". Типа "клин клином вышибают" и "гноби врагов, дабы самому не быть гнобимым ими".

Автору отого опусу виділеного мною в цитату, навіть не спало на думку, що:
1. Тягнибок навідміну від ПР не має в Україні реальної влади.
2. Перелічений ряд ознак які він вважає характерними для патріотів радше підходять до ПР І  РЕАЛЬНО  ВТІЛЮЮТЬСЯ  НИМИ  В  ЖИТТЯ, оскільки вони мають владу. Хіба різниця, що автор пише про "манкуртів і пятай калони" а в ПР ворогів називають "гілічанамі каториє дажє ніукраінци" ця по-суті фашистська заява не якось мальчика зі смолоскипом на вулиці, а реальнодіючого міністра освіти окупаційного уряду.
Тому про який клін кліном можна говорити і як взагалі можна порівнювати  можливо в чомусь нетолерантні вигуки якогось епатажно вдягненого демонтстранта чи вуличного хулигана і реально маючого владу МІНІСТРА????????????
Чи автор нападок на українських націоналістів, при СВОЄМУ  РОЗУМІ?????
smile3
3. Що цікаво, автору нападок і в голову мабуть не прийшло, що я не вхожу ВО Свобода і за всі вибори голосував за них один раз на виборах до Київради та й то лише тому що розчарувався в інших, а не був прихильником Свободи.
 

Таким чином видно, що так звані носії ліберально-інтернаціоналістичних цінностей, фактично є посібниками фашиствуючої влади, хоч можливо і мимоволі та не порозумінню, вони просто відволікають людей від вирішення реальних проблем намагаючись їх заговорити.
 
Ось приклад:
- В Україні стає все більше представників іноземних країн.
 
Українські націоналісти одразу починають піднімати цю проблему, оскільки поява цих мігрантів це:
- Підсилення корупції і погіршення кріміногенної обстановки.
- Завезення різних екзотичних та небезпечних хвороб (наприклад малярія, тощо).
- Підсилення соціальної напруги в суспільстві.
 
Замість того щоб допомогти українським націоналістам давити на владу для вирішення цих проблем, так звані ліберальні-інтарнаціоналісти одразу починають заунивне виття про ТОЛЕРАНТНІСТЬ.
 
Тобто перевертають проблему з ніг на голову, адже нічим не допомагають вирішити проблему, а тільки вимагають від українців ПОВАЖАТИ приїзджих.
Тобто маємо:
1. Приїхала людина, котра не знає іабо навіть і не хоче знати нічого про нашу культуру, мову, традиції, віру, зате має свої погляди, хоче добре жити і їй як правило насрати на місце населення котре вони з погляду своєї віри навіть за людей не вважають.
2. МИ  її мусимо почати поважати (за що???)
3. І це все при тому, що права САМИХ  УКРАЇНЦІВ в УКРАЇНІ владою не поважаються. Тобто я не можу ані отримати освіту українською, ані інформацію. Зате МУШУ поважати права людей котрі вчора прихали хто зна звідки і часто не з добрими намірами.
 
Як навашу думку яку реакцію це може викликати у нормальної людини окрім посилення ксенофобії???
Та мабуть саме цього і домагаються ліберал-інтернаціоналісти оскільки їм така реакція вигідна, вони одразу починають скиглити про РОСТ   КСЄНАФОБСКІХ  НАСТРАЄНІЙ, ФАШІЗМА, РАССОВОЙ  І  РЄЛІГІОЗНАЙ  НЄТЄРПІМАСТІ (це в країні де українські церкви рейдерські захоплюють іноземні попи, африканські пастори проводять масове ошуканство патви на мільони долларів, а держава фінансує будівництво іноземних церков).
То які настрої мусять посилюватись???
І саме проти них і боряться отакі ліберал-інтернаціоналісти.
Прицьому вони допомагають саме окупаційному режиму Януковича.
Недарма ж оцього Олега так заділо моє порівняння з ПР в темі "Корпоратив".
Чує кошка чиє мяско поїла, да Олег?
© miron [28.12.2010] | Переглядів: 2117

2 3 4 5
 Рейтинг: 30.7/33

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти або зареєструватися



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Відновити пароль :: Реєстрація
пароль
пам’ятати