для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Те, що ви ще на свободі не ваша заслуга…


Те, що ви ще на свободі не ваша заслуга…
Безперечною топ-новиною дня вчорашнього був арешт колишнього міністра внутрішніх справ, голови «Народної самооборони» Юрія Луценка.
 
Для затримання опозиціонера, котрий мирно гуляв з сином і собакою задіяли аж тринадцять бійців спецпідрозділу «Альфа». Подейкують, що один такий боєць здатен заламати чотирьох непідготовлених чоловіків. Це ж як вони оцінювали боєздатність Луценка. Чи може пригадали, як той розправлявся свого часу з німецькими поліцейськими?
 
А може у Юрія Віталійовича собака якоїсь спеціальної бійцівської породи, спеціально тренована проти бійців «Альфи»?
 
Топ-новиною дня сьогоднішнього є швидкий (аж занадто) суд над тим же Юрієм Луценко. Суд постановив арештувати бувшого міністра на два місяці. Отакий подарунок до Нового року й Різдва.
 
Це у теперішньої влади манера така – псувати своїм опонентам життя. Нагадаємо, що першу повістку до генпрокуратури Луценко отримав якраз на свій день народження.
 
І що б не говорили представники влади про дотримання законності, про начебто злочини переслідуваних, всім (навіть тим, хто не хоче цього визнавати) зрозуміло, що йде банальна зачистка політичного поля в Україні. Опозиція вимивається з політичного життя під надуманими кримінальними справами.
 
Погодьтеся, що інкриміновані Луценкові сорок тисяч, які він начебто вибив для свого шофера, ніщо порівняно з Межигір’ям, а 1000 автомобілів для сільських дільничних лікарів якось блякнуть перед гелікоптером за 17 мільйонів доларів.
 
І зверніть увагу – за завданням вищого керівництва держави і під Тимошенко, і під Луценка копали досвідчені копачі, копали не один місяць. А що накопали? За великим рахунком пшик. Але…
 
Тимошенко поки що саджати не наважуються, але вирішили провести пробну посадку когось дрібнішого. Вибрали Юрія Віталійовича. Тут одним пострілом, так би мовити, вбивають двох зайців – провіряють суспільство на злам, і роблять прозорий натяк Юлії Володимирівні.
 
Хоча, зрештою, справа не персонах Юрія Луценка, Олександра Турчинова, В'ячеслава Кириленка (якого викликають на допит в генпрокуратуру 28 грудня) і не в Юлії Тимошенко. До них можна ставитись по-різному.
 
Справа в системі репресій, які старанно вибудовує влада на чолі з Януковичем. Спочатку вони зачистять верхівку опозиції, а потім прийдуть за нами.
 
Старий совітський репресивний принцип – була б людина, а стаття знайдеться, починає працювати в Україні.
© R`n`R [27.12.2010] | Переглядів: 6414

2 3 4 5
 Рейтинг: 47.0/55

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook