для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Борітеся


Борітеся
Виконавчому секретарю Комітету з економичних реформ
п. Акімововій І.М.
 
Пані Акімова,
 
Звертаю Вашу увагу, що згідно “Положення про Комітет з економічних реформ”, затвердженого Указом Президента України від 17 березня 2010 року N 355/2010, а саме п 9., Комітет зобов'язаний інформувати громадськість про свою діяльність, зокрема “шляхом розміщення інформації про діяльність Комітету, підготовлені ним матеріали на веб-сайті офіційного Інтернет-представництва Президента України.”
Я слідкую за сайтом Комітету з серпня цього року (з часу приєднання до діяльності Комітету  п.Каськіва). Тому звернув увагу на Вашу заяву у передачі “Свобода слова” на каналі ICTV 27 вересня 2010р:
“Хочу обратить ваше внимание, что это не просто программа, не просто фантастика на ровном месте – нет, эта программа принята правительством к исполнению. Есть планы-графики, когда должны появиться те или другие шаги, законопроекты. Они висят в Интернете – пожалуйста, с ними познакомьтесь. И не просто прочитайте, но вчитайтесь. И есть Комитет по экономическим реформам, где чётко отслеживается, что происходит.” (цитую за стенограмою: http://svobodaslova.ictv.ua/ukr/catalog/2010-09-27/text419.html).
На час написання цього листа, 20 грудня 2010 року, на сайті Комітету, за адресою http://www.president.gov.ua/content/ker.html:
1. На жодному із 18 планов-графиків реформ не має відміток про стан виконання запланованного та коментарів з виконання.  
2. У складі Комітету вказані як діючі члени: п.Семиноженко  - віце-прем’єр уряду, п. Слаута — віце-прем'єр, Толстоухов — міністр Кабінету міністрів  (http://www.president.gov.ua/content/ker-4.html), хоча, наприклад,  п. Семиноженко звільнений з посади віце-прем'єра ще 2 липня 2010 року.  У той же час у складі відсутні Хомутинник, Королевська та інші, призначені президентським указом (http://www.president.gov.ua/documents/12542.html).
3. Відсутній протокол засідання Комітету від  9 грудня.
4. При спробі відкрити посилання на сторінку будь-якої робочої груп Комітету, відкривається повідомлення “сторінку не знайдено”.
5.  Згідно останньому присутньому на сайті Комітету “Протокольному рішенні від 28 вересня 2010 року за результатами розширеного засідання Комітету з економічних реформ з питань реалізації регуляторної реформи” було внесено зміни у план-графіки заднім числом, при цьому, наприклад, розгляд Кабміном “Внесенень змін до Закону України  "Про місцеве самоврядування в Україні"” призначено на 01 листопада 2010 р (хоча всій країні відомо, що засідання уряду відбуваються по середах, тобто у листопаді - 3, 10, 17 та 24). У листопаді документ із такою назвою на засіданнях уряду не розглядався.
Це лише поверхневий огляд відображення діяльності комітету. Але його достатньо, щоби зробити висновки:
1. Ваша заява у передачі “Свобода слова” 27 вересня 2010 не підтверджується, тобто є брехливою.
2. Програма (навіть станом на 28 вересня 2010 р) урядом (рос. - правительством) до виконання не прийнята, оскільки оголошені кроки та законопроекти з'являються або не з'являються без відповідності до план-графіків.
3. Комітет з економічних реформ, виконавчим секретарем якого Ви є, хід подій не контролює, та навіть не відстежує (рос. - отслеживать).
Як громадянин України, на підставі ст.5 Конституції України, вимагаю:
1. Добровільно спростувати Вашу заяву у передачі “Свобода слова” на каналі ICTV 27 вересня 2010 у цій же передачі, оскільки своєю заявою Ви ввели в оману платників податків — громадян України щодо діяльності Комітету.
2. Добровільно вийти зі складу Комітету з економічних реформ, оскільки Ви неспроможні організувати його діяльність навіть відповідно до положення про комітет, і, таким чином, тільки витрачаєте гроші платників податків, не приносячи нам жодної користі своєю діяльністю.
3. У разі небажання виконати мої вимоги — надати офіційну письмову відмову.
 

"Chemist" громадянин України
 
Відіслав поштою сьогодні..
Відповідь опублікую.
товаришку доведу до суду.
Сокиру гострю.
 
© chemist [22.12.2010] | Переглядів: 3460
Мітки: #Акимова 

2 3 4 5
 Рейтинг: 47.1/38

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook