для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Звернення до Сергія Лещенка та інших, маючих гідність, журналістів.


Звернення до Сергія Лещенка та інших, маючих гідність, журналістів.

 
СЕРГІЮ, ЗВЕРТАЮСЬ ДО ВАС.
 
Щойно прочитав Ваш запис у блозі  «Покращення життя вже сьогодни. Как выглядят лавочки по 63 тысячи каждая».
Відразу прошу вибачення  за дещо вказівну тональність нижчевикладеного.  Прошу сприйняти мої думки лише як пропозицію та заклик до дій.
 
Ви багато й гарно пишете про різні кричущі від несправедливості речі, про розкрадання бюджетних коштів,  корупцію і таке інше.  І я дякую вам за те що маєте сміливість та наснагу. Але від Ваших слів у людей лише злоба від безсилля наростає.  Потрібно повернути ситуацію в конструктивне русло.
 
Кожен з нас має не мовчати і на кожному кроці звертати увагу оточуючих на абсурдність і неадекватність цієї "влади".

 
ВИ Ж, ЯК ЖУРНАЛІСТ, зі свого боку, разом з колегами мали б узгодити позицію, щодо поведінки з різними неадекватами.  Сформувати по кожному одіозному депутату і чиновнику список чітких і гострих питань конкретно до нього, починаючи від лавочок по 63 тисячі і закінчуючи Межигір’ям. І не задавати ніяких інших питань, поки не будуть дані адекватні відповіді на ці найбільш гострі питання.  Звести цю позицію в ранг принципу. Паралельно спрямувати запити в прокуратуру і подання в суди і постійно моніторити і оприлюднювати в ЗМІ як затягуються і відхиляються справи.  За спроби «запудрювання мізків» - відразу чітко звертати увагу на це і відправляти «в ігнор», як це зробили з Чечетовим.  
 

 
Цю позицію, широко висвітлювати серед громадськості, та постійно закликати маючих гідність журналістів приєднуватися.  Для цього можна хоч в костюми зайців наряджатися – головне щоб це викликало резонанс  у суспільстві і розуміння того, що це робиться з метою зупинити неадекватів і змусити їх відповідати за свої вчинки.  
 

 
В данному випадку найбільш дієвим інструментом є СПІЛЬНА ДІЯ.  Кожен журналіст окремо для них нічого не вартий.  Але до десятка журналістів, що сформують список «адекватних питань до неадекватів» (але не загальний, а до кожного неадеквата свої питання, для конкретності),  чітко поставлять  вищезгадані вимоги, оприлюднять свою позицію серед  колег та громадськості  - до цього десятка долучиться сотня і так далі.  Коли декілька сотень  професійних журналістів відмовляться задавати інші питання депутатам і чиновникам, поки не почують адекватних відповідей на питання зі списку – тоді  ігнорувати вас буде дуже складно.
 
Дякую за увагу.
© [22.12.2010] | Переглядів: 5129

2 3 4 5
 Рейтинг: 47.6/49

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook