для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

"Опозиція" - у Польщі


Народу під стінами Головного слідчого управління ГПУ зібралось, прямо скажемо, не густо. Якщо виходити з представленної там символіки, можна зробити висновок, що проблемою політичних репресій переймаються лише "Батьківщина" та Рух.
 
А де ж загартовані у боях фронтовики Яценюка, де відважні рейнджери "настоящего полковніка" Гриценка, де незламні вояки "Свободи"? І взагалі, де всі ті, хто рекламує себе як опозиція? Чи їх влаштовує демократія по-Януковичу?
 
Мимоволі згадав старезний анекдот.
 
Картина "Ленін у Польщі". Курінь. З вхідного отвору стирчать дві пари ніг.
─ А що це за ноги?
─ Це Надія Костянтинівна.
─ А це чиї?
─ Це Фелікс Едмундович.
─ Чекайте, а де ж тут Ленін?
─ Та тут же написано, Ленін - у Польщі.
 
Схоже, що наша галаслива "опозиція" також опинилася "у Польщі", чи то пак, у кущах. У всякому разі, на Борисоглібській її не було.
 
Аж тут радість. Виявляється, ще 17 грудня БЮТ і НУНС вирішили створити об’єднану опозицію. Подейкують, що до неї увійде навіть УНП Юрія Костенка. Того самого Костенка, який свого часу доводив, що краще Янукович ніж Юля. Видать не кинули йому регіонали заслужену кісточку зі столу, от і мудрує чолов’яга як би то зберегти під собою насиджене за довгі роки депутатське крісло. Бо попереду парламентські вибори. А зі своїм "могутнім" здобутком на президентських аж 0,22% він те що до ВР, навіть до сільради навряд чи потрапить. Тож треба прибиватися до якогось берега. З регіональним берегом вийшов облом, лишається опозиційний. Третього не дано.
 
Одне слово, для Юлі справжнє надбання. А який креативний! "Купуй українське!". Це ж самого Миздобула перевершив з його "Думай по-українськи!".
 
От я подумав "по-українськи" і надумав. На біса Юлі потрібні такі зрадливі "важковаговики"? Хочете боротися з режимом Януковича?  ─ Будь ласка, приєднуйтесь, але без будь-яких торгів, умов і преференцій. Вже доторгувались до того, що здали країну орді. Доведіть на ділі, а не на словах, що доля країни для вас важливіша за власні інтереси. Не хочете – ласкаво просимо на смітник історії, звідки, за словами Миздобула, він вас підібрав.
 
© Дмитро Ремиженко [21.12.2010] | Переглядів: 2445

2 3 4 5
 Рейтинг: 47.0/49

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook