для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Ранкове засідання


Ранкове засідання
- Доброго ранку, шановні народні депутати. Розпочинаєм ранкове засідання Верховної Ради України. В сесійній залі зареєструвалось 449 народних депутатів. Сьогодні у нас день народження нашого колеги  Волоцюги Миколи Павловича.  Дозвольте від вашого імені поздоровити його і побажати міцного здоров*я та плідної праці на ниві крадіжок з державного бюджету.
Переходимо до розгляду питань узгоджених вчора на погоджувальній раді керівників фракцій. Першим до розгляду пропонується законопроект що до взаємовідносин грабіжника і пограбованого. Пропонується розглянути його за скороченою процедурою  з виступами три «за» і один «проти». Слово надається голові комітету з питань захисту грабіжників  Пройдисвіту  Петру Федоровичу. Прошу.
-         Вельмишановний головуючий, високоповажні народні депутати присутні в залі, та громадяни що зібрались біля телевізорів та радіоприймачів, хочу внести на розгляд Верховної Ради України законопроект що до захисту  грабіжників від свавілля правоохоронних органів, що інколи йдуть на поводу  у пограбованих і безпідставно вимагають повернути майно тим хто його мати не достойний. Законопроект розглянуто на засіданні комітету з питань захисту грабіжників і винесене схвальне рішення. Зауважень юридичного комітету не має. Прошу підтримати.
-         Прошу записатись на обговорення.
-     Шістка Юрій Васильович.
-         Шановні  народні депутати, цей закон приймати не можна тому що в ньому не прописані чітко статті що до матеріальної компенсації правильним пацанам за міліцейське та судове свавілля. Пропоную законопроект відправити в комітет на доопрацювання.
-         Шахрай Володимир Іванович.
-         Шановні колеги цей закон конче потрібний нашій спільноті і я пропоную внести поправки щодо компенсації до відповідних статей і прийняти його в цілому.
-         Злодій Іван Гаврилович.
-         Шановні! Я пропоную зняти напруження яке виникло в сесійній залі доповненням законопроекту статтею  щодо грошової компенсації  постраждалим від судового та міліцейського свавілля в такій редакції: - Громадяни які знаходились в місцях позбавлення волі мають право на грошове відшкодування в розмірі середньомісячної зарплатні в бюджетній сфері за кожний рік перебування.
-         Ще пропозиції будуть?
-         Ракло Сергій Йосипович.
-         Пропоную записати в статтю не середню місячну зарплатню бюджетної сфери, а середньомісячну зарплатню в промисловості і не за рік перебування, а за кожен день. Вважаю цю норму справедливою і прошу підтримати.
-         Так… Більше зауважень немає? Ставлю на голосування, з урахуванням останньої пропозиції  Ракла Сергія Йосиповича. Ввімкніть систему «Рада».
-         «ЗА» 221. Рішення не прийнято. Прошу висловитись по процедурі.
-         Кідалов Валерій Сидорович.
-         Закон дискримінаційний по відношенню до тих хто ще не сидів, але також повсякденно потерпає від правоохоронних органів.
-         Шановний, Валерію Сидоровичу тут виникає ось така колізія: - Якщо не буде документального підтвердження свавілля то тоді цим законом можуть скористатися всі хто не має на те підстав. Ви людина ще молода, як і всі колеги що не взяли участі в голосуванні, маєте думати про своє майбутнє. Прошу на це зважити. Пропоную повернутись  до голосування. Хто за те щоб повернутись? Включіть систему «Рада».
-         284. Повернулись. Ставиться на голосування законопроект триста сімдесят два сорок один що до відносин грабіжника і пограбованого. Прошу.
-         337. Закон прийнято. Дякую за консолідовану позицію і плідну роботу. Голосування показало що в нас є ще більше сотні, так званих, народних депутатів які  не бажають консолідуватись і тому є пропозиція  вечірнє засідання Верховної Ради розпочати з примусу до консолідації. Щоб депутати мали змогу добре підготуватись до даного питання пропоную вечірнє засідання розпочати о вісімнадцятій годині.   Ранкове засідання завершене.  Дякую.
© Аспирин [19.12.2010] | Переглядів: 2322
Мітки: #Литвин 

2 3 4 5
 Рейтинг: 46.8/32

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook