для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Зупинити орду!


Зупинити орду!
Поки ми сперечаємося хто з нас більший патріот, поки змагаємося у віртуальному світі з усілякими валерами та многоточіями, країну захопило організоване злочинне угрупування. Це не метафора, не гра в слова. Це сумна й жорстока реальність. Якщо хтось у цьому сумнівався, то бандитський мордобій, влаштований регіоналами у Верховній Раді, розвіяв будь-які сумніви.
 
Узурпація влади почалася з «тушкування» Верховної Ради і завершилась конституційним переворотом, коли завдяки півсотні «тушок» та півтора десяткам «дєвочєк» з конституційного ескорт-агенства 46-мільйонному народу нав’язали нову-стару Конституцію.
 
Дебют ОЗУ відбувся 27 квітня, коли мордовороти з депутатськими мандатами вчинили криваве побоїще у Верховній Раді. Це була, так би мовити, проба пера, перевірка суспільства «на вошивість». З жалем слід зазначити, що суспільство цю перевірку не витримало, не дало належної відсічі. Жоден з бойовиків-нардепів не був покараний. Що й не дивно, бо одним з учасників цього побоїща був син президента Віктор Янукович-молодший.
 
Відчувши безкарність, бойовики з ПР 16 грудня повторили це дійство «на біс». І хоча генпрокурор пообіцяв неупереджене і об’єктивне розслідування, маю щодо цього превеликий сумнів. Бо свого часу він сам заявив, що є членом команди президента. Уявляєте, не Страж Його Величності Закону, а член команди! І хтось вважає, що він неупереджено розслідуватиме злочини своєї команди? Ну-ну, поживемо – побачимо, як сказав режисер молодій акторці, що претендувала на головну роль.
 
Якщо не зупинити цю орду, дуже скоро режими «татуся» Девальє чи Августо Піночета здаватимуться нам зразками демократії. А зупинити її можна лише за наявності лідера, здатного організувати спротив.
 
Хто ж може бути таким лідером?
 
Останнім часом чуємо чимало ультра радикальних заяв від «улюблених», «конструктивних» та інших паркетних опозиціонерів. Та влада цим чомусь аніскільки не переймається. Чи чули ви бодай одне погане слово на їхню адресу? Ото ж бо й воно. Натомість не минає й дня, коли б регіонали не виливали відро бруду на Юлію Тимошенко.
 
Заради правди слід зазначити, що «мочити» Юлю почав попередній «гарант». І робив це протягом усіх п’яти років свого бездарного царювання з таким завзяттям, що регіонали просто відпочивали. Тепер цю естафету він передав новій владі, приходу якої неабияк посприяв.      
 
Звісно, Тимошенко, як і будь-кому, можна чимало закинути. Проте в нашому політичному серпентарії вона чи не єдиний боєць, здатний ефективно протистояти орді. І в Партії регіонів це чудово розуміють. Тому так завзято «мочать» її, використовуючи будь-які приводи. Бо знають, що знищивши її політично, вони позбавляються єдиної людини в нашому політикумі, яка становить для них реальну загрозу.
 
Наразі втілюється сценарій запроторення Тимошенко до в’язниці. У понеділок 20 грудня Юлія Тимошенко має з’явитися на допит до генпрокуратури. І хоча кримінальна справа, висмоктана з брудного регіонального пальця, не витримує жодної критики, це викликає певну тривогу. Ми ж пам’ятаємо, що це відомство очолює не страж Закону, а «член команди». Тому усі, хто не хоче «бананізації» країни, мають прийти до будівлі генпрокуратури (вул. Різницька) щоб висловити свій протест проти політичних репресій. Збір о 13:30.
 
До речі, «противсіхи» мають чудову нагоду нарешті визначитись проти кого вони – дійсно проти всіх чи усе-таки за збереження хунти при владі.
© Дмитро Ремиженко [18.12.2010] | Переглядів: 2396

2 3 4 5
 Рейтинг: 47.7/52

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook