для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Кінець демократії.


Кінець демократії.
Можна беззастережно вважати вчорашній вечір остаточним закінченням парламентаризму в Україні. Верховна рада й так дихала на ладан, а вчора її закатали в труну.
 
Відтепер в стінах цього приміщення вже остаточно все будуть вирішувати не інтелект, знання законів, освіченість, політична толерантність, а кулак, бита й кастет.
 
Регіонали увірвалися до приміщення парламенту під прикриттям темряви. Вони діяли так, як звикли в роки своєї молодості, перебуваючи в банд формуваннях. Тільки тоді вони вривалися в магазини й офіси, щоб наказати непокірних підприємців, які відмовлялися платити їм «за кришу».
 
Тепер вони вирішили «наказати» депутатів, котрі не згідні, щоб ПРдуни «кришували» цілу Україну. Можна по-різному ставитись до вимого опозиції, але вирішувати питання в парламенті за допомогою фізичної сили – це вже за межею. Правда, відомий кнопкодав-диригент Чечетов цинічно назвав це свавілля профілактичною бесідою.
 
Те, що ця «профілактична бесіда» проходила зі згоди й благословення Банкової, я думаю ні в кого в державі не викликає сумніву. Тим більше, що Янукович до сих пір не зробив ніякої заяви з приводу інциденту. Воно й не дивно – це його улюблені методи розмови з опонентами. Коли, внаслідок інтелектуальної обмеженості, не вистачає аргументів, в хід пускаються кулаки.
 
Андрій Шкіль минулого тижня сказав, що влада хоче знищити опозицію, то вона повинна бути готовою до того, що опозиціонерів доведеться усувати фізично, а простіше – вбивати. Що ж, влада показала, що вона готова вбивати.
 
Що далі? А все просто. Вони вже хлебнули гарячої крові, вони відчули власну безкарність, їм дали команду на зачистку країни.
 
Вчора вони «зачистили» парламент, а завтра вони зайдуть з битами в непокірні обласні, міські й районні ради. Післязавтра вони прийдуть за всіма незгодними.
 
Тому навряд чи населенню слід вестися на місячники добровільної здачі зброї. Навпаки – настав час озброюватись. Щоб захистити себе й свої родини.
© R`n`R [17.12.2010] | Переглядів: 4013

2 3 4 5
 Рейтинг: 46.5/62

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook