для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

"По сусекам я метен"


Чого починаю словами з казки про колобок? Бо як ще назвати обіцяну ( не нам, звісно) "проффесиональную команду"?
 

 
Ще перед виборами президента я, щодня проходячи повз овочеві лотки базарників, встрявала в імпровізовані мітинги прихильників того чи іншого кандидата ( це вже перед другим туром). Як могла, пояснювала, що буде, коли до влади прийде..."это ". Ще закликала обов*язково прийти на вибори, розповідала про "ДД", радила читати. На жаль, дуже жвавого інтересу не зустрічала, один хлопець - продавець сказав: "Но у них же команда профессионалов".
 

 
Що вийшло, знаємо. Щодо "команди", після виборів кожен з нас вніс свою частку в її характеристику і продовжує це робити. Насправді виявилося, що балачки про "команду" - це казочки, бо маємо в цій горезвісній команді частково представників партноменклатури ( за радянських часів була така категорія - кадровий резерв). Резерве наш, це не про Вас!
 
Так от ці третьосортні резервники ( Азаров - яскравий представник цих сірих середнячків), які розумом "не блещут", однак мають  найбільш поціновану в цих верствах чесноту - брати "під козирьок", коли  "партія" накаже і так само браво чавити тих, хто знизу. Геть, як в арії возного: "Кожен, хто вищий, той нижчого гне". Скільки старих відданих кадрів стояло в черзі, всіх попристроювали, ну, там, ще синочків, дочок, чоловіків ( це ті, що люто критикують "попередню владу" за кумівство. )
 

 
Ну, шоферів, кухарів, тілоохоронців серед депутатської шушери і згадувати соромно, це відомий хор "кнопкодавів" під керівництвом заслуженого диригента та інтелектуала зРади. От і весь інтелектуальний потенціал!
 

 
Як в тому анекдоті, що вже з Єнакієво останніх, "хто не заховался" мітлою вимітають і гайда на Київ, у лави "строителей новой страны". Їхала в автобусі, там люди лаяли владу, один дідок підсів до мене і розповідає, що його брат в Луганську спочатку був за Януковича, а тепер каже, що його там лають останніми словами, однак багатьох забирають в Київ на роботу, як-от вже не пам*ятаю чиєго сина (бо дід дуже багато мені розповідав), оселили в Києві на Лук*янівці, регіонали йому за квартиру платять і гроші він гарні отримує, десь там у верхах фотографом "подвизается" - це так, до слова.
 

 
От і виходить, що з останнього борошна (читай сміття) зліпили колобок, а точніше купу гною, яку котить тепер сліпий скарабей. Чому сліпий? Бо нічого не тямить в керівництві країною, як і його оточення. Отак, зайшла в країну група окупантів, як "хозяйственники" на захоплений завод і хазяйським оком шарити почали, що з цього заводу можна витиснути собі на кишеню, та так, щоб фонди не оновлювати ( а навіщо, і так прибуток крапає), робітників не стмулювати ( навіть за совка премії та путівки пролетаріату давали, та ділянки під дачу). навіщо їм їх стимулювати, коли можна закріпачити, що вони й роблять "ничтоже сумняшеся",
 

 
Поки удавана опозиція (де волання Гриценка, Яценюка, Тягнибока?) спить, найбільшу опозиційну силу пресують, по -тупому клепають кримінальні справи. Така очевидна тупість свідчить не про якусь там надзвичайну хоробрість влади, а про її неадекватність і абсолютне нерозуміння стану і настроїв суспільства. Нема зараз залізної завіси,
 

 
Ось вам новина. В столиці Греції вже три дні триває загальний страйк, зиніційований двома профспілками (ось чого нам бракує), з двадцятитисячною демонстрацією, зупинені всі види транспорту, страйкують всі державні установи і частина недержавних, колишнього міністра транспорту, а нині депутата парламенту від правих партій побили дрючками демонстранти ( не знаю вже, чи він просто під роздачу потрапив, чи конкретно у чомусь перед демрнстрантами завинив).
 

 
Ні в якому разі я не хочу кровопролиття, але ж коли натовп сягне критичної маси, вона вже некерована. Щоправда, в бюджеті закладено збільшення фінансування органів МВС ( хто б сумнівався, будуємо поліцейську державу), а от українське військо...Ось де резерви майбутнього спротиву, навіть при не дуже боєздатній армії (військо - це представники народу, саме туди В. Ульянов-Ленін посилав своїх агітаторів). Та це я так.
 

 
Сьогодні є підстави для тривоги в нас усіх. Cправи проти ЮВТ, її міністрів і чиновників явно замовні і сфабриковані. Звісно, я не дуже вірю в те, що "заграница" нам поможет, судячи з того, як їхнього (назвати його нашим язик не повертається) в Латвії зустрічали. Однак зустрічі зустрічами, а "пургу" і тупий вираз обличчя "оратора" ніякій Гані Г. не під силу виправити.  "Это - врожденное, аристократическое".
 

 
Котися, Колобку, катайся, як сир у маслі...поки що. все одно тебе лисичка - сестричка схаває. Якщо її не знудить від такого щастя.
© pinocolada [16.12.2010] | Переглядів: 3448

2 3 4 5
 Рейтинг: 42.7/58

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook