пароль
пам’ятати
[uk] ru

Конкурентів не буде.....


Конкурентів не буде.....
Зі слів керівника Адміністрації Президента Сергія Льовочкіна,   Янукович, проводячи реформи,  "Свідомо йде на непопулярні кроки. Він розуміє, що це відіб`ється на його рейтингу. Але він має політичну волю і відповідальність перед своїми виборцями... І якщо все піде за планом, то у 2015 році у Януковича не буде жодних конкурентів".
 
Отаке…. Льовочкін не роз"яснив, яким чином вирішить це питання сьогоднішня влада.  Але, і без цього усім зрозуміло, конкуренти будуть усуватися, хто як, одні за допомогою "кнута", інші з використанням "пряника"…  
 
Останні події тільки підтверджують ці думки. Згвалтувавши Конституцію і зконцентрувавши усю владу у своїх руках, влада  розпочала терор проти опозиційних лідерів. Маючи повний контроль над судовою гілкою влади, можна будь-кого засудити і кинути за грати.
 
Сьогодні,  Юлія Тимошенко, в черговий раз була допитана у Головному Слідчому Управлінні ГПУ.  Після цього вона заявила журналістам:   "Терор проти опозиції продовжується. Тільки що у слідчого я з’ясувала, що проти мене особисто порушено кримінальну справу як раз за те, що екологічні гроші були спрямовані на пенсії, що я зробила великий злочин, що я людям виплатила пенсії, коли дійсно країна була в кризі". Вона також додала, що слідчі прокуратури хотіли обрати для неї запобіжний захід у вигляді підписки про невиїзд, однак не змогли цього зробити через те, що Тимошенко прийшла на допит без адвоката…  Хіба у когось є сумніви, що ця справа надумана.  Особливо цинічно виглядає те, що звинувачення висуває нинішня влада, яка крутить бюджетними коштами, як циган сонцем.  
 
Далі більше….  ГПУ "спом"ятала" і активізувала  справу проти опозиції, щодо подій 9 березня 2001 року, під час акції "Україна без Кучми". Як заявив з трибуни ВР депутат від БЮТ Андрій Шкіль:   "Жодні репресії опозицію не зупинять. Все, що нас не вбиває, робить нас міцнішими. Якщо ви хочете знищити опозицію – починайте вбивати. Вам не звикати до цього. Вам не звикати до того, щоб розбивати голови і кидати в колодці. …Ви хочете знищити опозицію – приготуйтеся до того, що опозицію треба буде вбивати фізично"…
 
Також активізується розслідування карної справи проти лідерів акції підприємців, проти Податкового Кодексу.  Міліція надала запити до телеканалів, де просить надати усі фото- та відео матеріали, зібрані репортерами телеканалів в період з 21.11.2010 по 03.12.2010 стосовно акції та встановлення наметового містечка на Майдані Незалежності….
 
Це робиться з однією метою, залякати  людей, і через декілька місяців повернутися до питання про спрощене оподаткування і знищити його.  Крім того, щоб відбити у громадян бажання виходити на вулиці після прийняття інших "реформаторських кодексів", що згодом будуть розглядатися у ВР.…  
 
Логічно для цієї влади, буде заведення карної справи проти керівників і учасників Померанчової революції…  Це в їхньому стилі.
 
Тому висновок один, усі  без виключень,  опоненти цієї хижої влади будуть змушені об"єднатися, бо по одинці, гідного супротиву не буде….
 

 
© дуплет [15.12.2010] | Переглядів: 2386

2 3 4 5
 Рейтинг: 47.8/66

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти або зареєструватися



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Відновити пароль :: Реєстрація
пароль
пам’ятати