пароль
пам’ятати
[uk] ru

Класифікація ТОП менеджерів, акул та різної риби в океані бізнесу.


Класифікація ТОП менеджерів, акул та різної риби в океані бізнесу.
Ведмідь: - кмітлива, настирлива, хитра і віроломна звірюка. Часто це відставники різних силових відомств. Причому чим більше чин при звільненні тим більше ведмежоподібний характер. Так якщо лейтенанти, навіть старші, практично майже завжди легко адаптуються до нормального життя, то вже капітани ризикують обведмедитись у 30% випадків, майори у 50%, а підполковники вже у 90%. Особливі випадки це прибацані афганці, різного роду військові котрі отримали психологічні травми, що стають по-суті ведмедями шатунами.
 
Хом’яки, ховрахи, щури та інші дрібні гризуни. – Здебільшого представники малого бізнесу. Яскравий приклад такої поведінки, це приватний магазин. Маленький охайний з запасом. Перед входом викладено гарно плиткою. Але жодної структури чи норм це все не має. Тому поле заражене гризунами здебільше не придатне для вирощування врожаю. І виглядає негарно. Хоч кожна окрема нірка  виглядає романтично, загальна картина це картина строкатого хаосу та безладу. Врешті решти гризуни самі себе нищать своєю зажерливістю.
 
Борсук – санітар. Як правило представники податкових та перевіряючи структур. Як полює борсук? Часто знаходить спритного звіра, але не надто вправного. Борсук розриває нору гризуна. Звір ловить гризуна. Борсуку лишаються крихти але цього йому досить.
 
Байбаки та Бобри – Крупні, мастити гризуни. Бабаки як правило бізнесмени середньої ланки. Часто чиновники високого рангу, депутати. Яскравий приклад бабака Поплавський. І швець і жнець і на дуді гравець. Тут тобі і посада ректора і мережа ресторанів створена поступово та невпинно, тут і горілочка і хто знає що ще буде. А бобри ті ще більш завзяті ділячи по зміні навколишнього середовища. Це справжні олігархи. Роблять фактично зміни навколишньої флори та фауни. Адже утворені ними запруди змінюють і навколишню дійсність. Це правда не означає, що зміни відбуваються на краще.
 
Козли – Це найпоширеніший різновид нашої фауни. Тупий, нахабний, жадібний, винахідливий на будь що дурне. Навіть один єдиний козел може спричинити багато проблем.. Що вже казати про зграю козлів. Командний гравець. Перед значним стадом козлів не встоїть жоден ведмідь де вже там бобрам. Вони здатні фактично на все, окрім чогось хорошого і доброго.
 
© Слово [07.12.2010] | Переглядів: 2863

2 3 4 5
 Рейтинг: 41.0/31

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook