для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

План ефективних Дій


План ефективних Дій
Майдан зараз продовжити неможна. Як ми бачили - це вже був не Майдан, а купка народу. В 2004 році в перші дні на Майдані вночі-утром людей було нетак вжей багато. Але влада знала: знесуть намети -  того ж дня купа народу (впершучергу - киян) - знесуть Раду нах.
 
Встановити намети вже недадудь. Народу з підприємців під"їде відносно небагато. Скільки вони наморозі видержать? Скільки потенційних киян мороз залишить вдома? По морозу тре" цілий кагал людей, і штурм в 2 суток максімум.
 
ТОЖ: Юля повинна поблагодаріть людей і просити їх розійтись, залишивши чисто символічний пікет (щоб його не спутали з Майданом). І їхати досебе додому та ГОТУВАТИСЬ, агітувати сусідів та ін. Шоб з весною на Київ по поклику (як у 2004) посунули ОРДИ.
 
Подати це можна під таким соусом: ця злочинна влада ізнічтожила не тільки нову Конституцію, а й стару. Навіть вибори не призначила. Тож - НАХ ЇЇ!!!! Бєз всякіх нєжностєв і перемовин (бо хто з бандой домовляється)?
 
Підприємці, звичайно - ядро, рушійна сила революціі. Але без купи статистів з інших верств - не справиться. Народ вже бачить висновки:
1. Навіть невеличький Майдан влада сцить.
2. Ніяких довгих перемовин і компромісів.
3. "Ми бєс палітікі і палітіков" - хрєнь єбанутих вєрующіх в доброго царя чи в свою дурну кебету.
 
Нам потрібен ОДИН ВЕЛИКИЙ МАЙДАН, а не постійні жалюгідно мерзнучі купки народу. Зараз буде розумно тактично відступити, зі злом у серці, і розумом, шо ВСЕ ВДАСТЬСЯ. Нехай розумний полководець відведе військо на зімніє квартири та готує зброю. А солдати знайдуцця, в т.ч. і мєнти, яким ці тупарі не підвищили зарплатню  (справді, банда така зажерлива, шо навіть цього не зробила! А хто ж їх при шухері охоронятиме? Га? За які ковріжкі?).
 
Ну і, звичайно, киянє повинні кинути своє жлобство і проснуцця от спячькі. Подобається їм Юля чи неподобається, та які ВСІОНІОДНАКОВІ уже всі, надєюсь, упевнилися.
 
ГОТУЙМОСЯ! РАЗОМ НАС БАГАТО!
© Зєльоний кркаділ [03.12.2010] | Переглядів: 3049

2 3 4 5
 Рейтинг: 45.9/53

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook