для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Янукович наложил!!! … или положил?


Янукович наложил!!! … или положил?
Ну вот, то о чем говолили майданники свершилось! Янукович наложил вето на НК! Только вот как-то боком. Или раком. Ну как все у нынешней власти. Впрочем сами читайте:
 
Янукович: сьогодні я наклав вето на Податковий кодекс
 
Президент України Віктор ЯНУКОВИЧ ухвалив рішення ветувати Податковий кодекс.
Як передає кореспондент УНІАН, про це він заявив сьогодні на брифінгу в аеропорту «Бориспіль» перед відльотом до Казахстану.
Таке рішення В.ЯНУКОВИЧ ухвалив після наради з питання Податкового кодексу, проведеної прямо в аеропорту, в якому брали участь прем`єр-міністр України Микола АЗАРОВ, члени уряду.
«Ми домовилися, що робоча група, яка сьогодні створена урядом за участю представників Президента, малого і середнього бізнесу, сьогодні - завтра напрацює зміни до Податкового кодексу, які я розгляну у четвер, і у разі, якщо вони відповідатимуть тим вимогам, які стоять перед цим кодексом, я їх підпишу і подам до парламенту. Сьогодні я наклав вето», - сказав В.ЯНУКОВИЧ.
Він відзначив, що на сьогодні є всі умови створити документ, який би дозволив модернізувати економіку і вивести її з тіні. «Я вірю, що через дві доби люди, які відповідають за цей документ, свою справу виконають», - сказав Президент.
Як повідомляв УНІАН, В.ЯНУКОВИЧ дав завдання прем`єр-міністру України, економічному блоку уряду і Адміністрації Президента до четверга підготувати зміни до Податкового кодексу.

 
http://www.unian.net/ukr/news/news-408882.html
 

Во, блин: «пацан сказал – пацан сделал» Сказал, что наложит и наложил. И кто как не президент – хозяин своего «вето»?! В смысле: хочу-ложу (накладываю) хочу – назад забираю. И ложить он хотел (прибор с перебором, ессессно) на процедуру. Которой предписано преодолевать президентское вето в Раде 301 голосом.  Или весь проект – на новый круг рассмотрения. Отака фигня. Еще раз поздравляю страну с подтверждением старого принципа: закон – шо дышло.
© Santa [30.11.2010] | Переглядів: 3872
Мітки: #Янукович 

2 3 4 5
 Рейтинг: 41.7/56

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook