для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Колективному самогубству - НІ!


Колективному самогубству - НІ!
Роковини української трагедії – Геноциду 32-33рр., а саме – їхнє відзначення, викликають велику турботу про майбутнє нашого народу. Я маю на увазі виступи на урочистостях В. Ющенка, І. Юхновського, Л. Кравчука. Ці виступи на перший погляд такі, що відповідають даті, насправді є прикладом пресловутої сучасної політ коректності. Всі ці традиційні плачі не досягають головної мети – консолідації нації і концентрації ненависті до її ворогів, а без цього у відзначенні цих скорботних роковин немає сенсу. Я не буду тут торкатися того, що промова Ющенка – це фарисейська лицемірна тирада людини, що привела до влади в Україні її зліших ворогів, її духовних окупантів. Зверну увагу на один вислів І. Юхновського, в якому він закликає до взаємного прощення українців і росіян. Шановний Ігорю Рафаіловичу, українцям ще багато треба зробити, щоб було за що просити вибачення у росіян. І, якщо слідувати Вашим настановам, то українці скоріше зникнуть з обличчя Землі, ніж їм стане за що просити пробачення у будь-кого, крім себе самих.
На справді нинішні окупанти – це жалюгідна копія окупантів, які зробили Голодомор. Різниця між Сталіним, який грабував найпотужніші російські банки, і Януковичем, який крав капелюхи, а потім на зоні невідомо що у своїх друзів, така ж сама, як різниця між Голодомором 32-33рр. і спробою нинішньої бездарно-безмозглої влади ввести антинародний і в той же час ідіотський Податковий Кодекс. Мета одна – знищення активного шару українського суспільства. В 30рр. це були селяни, а зараз це - дрібні бізнесмени. Саме це треба розуміти сьогодні лідерам підприємців, які протестують на Майдані, розуміти, що їх не знищують поки що тільки тому, що бандюковичі і тигіпкіни – напівосвічені нікчемні віслюки, їм просто бракує для цього сил. Але зрозумійте, достойні бізнесові активісти, що як тільки ви поведетесь на заклики провокаторів і відмовитесь від «політизації» вашої боротьби, то і тих сил, які мають окупанти України їм вистачить для того, щоб вас знищити.
Наступний крок – Трудовий Кодекс, який узаконить дванадцятигодинний робочій день, не отримає такого супротиву, бо торкнеться знедоленого совка, який взагалі немає здатності до опору, а Житловий, який узаконить повну залежність громадян від милості окупаційної влади взагалі пройде автоматично.
Тож відкиньте ілюзії. Податковий Кодекс є політичним продуктом Партії Регіонів і її сателітів: Партії Литвина, КПУ - колективних політичних проституток, і ганебних тушок – політичних проституток-індівідуалів. Тож і боротьба з цим антинародним законом – це боротьба політична, безкомпромісна, боротьба не на життя, а на смерть. Я гадаю, що ні в кого з вас, шановні активні бізнесмени, не може бути жодних сумнівів щодо того, що успіх в цій боротьбі ви зможете отримати тільки під керівництвом Юлії Тимошенко. Всі ілюзії і наївні розмови про серйозну колективну наснагу досвідчених торгівців-риночників нічого не варті. Елементарний життєвий досвід, я не кажу вже про знання історії, доводить, що розвести політично недосвідчене, аморфне керівництво протестувальників для Адміністрації Президента і Уряду Азарова – проста задача. Вони її вирішуть протягом короткого часу.
Я розумію, що зараз іде тиск на це керівництво, щоб воно відмовилось від політичної підтримки Юлії Тимошенко. Не трудно здогнатись, що тиск іде саме з тієї частини протестувальників, яка або внаслідок своєї інфантильності, або внаслідок бидлячості, сприяла приходу до влади Януковича. То треба не йти на поводу цієї недолугості, а сказати: «Ви вже завоювали самі себе в лютому 2010 року, а тепер ми не дозволимо завоювати себе вдруге і востаннє». Адже пам’ятайте, що в наслідок того, що український народ не спромігся відстояти свою Незалежність в 21 році, він отримав Голодомор в 32 році. Докладніше про це: http://durdom.in.ua/uk/main/article/article_id/2516/user_id/6268.phtml.
Справжній український політичний лідер мусив сказати щодо роковин Голодомору: «Якщо український народ не захистить себе, його знищать вороги!».
В 1991 році український народ отримав Незалежність, отримав право на вільну господарську діяльність. Завойоване це право було героїчним жертовним подвигом бійців УПА і діяльністю ОУН. Народ отримав право обирати свою владу, але в 2010 році обрав владу абсолютно ворожу собі. Сьогодні у найактивнішої його частини з’явилась можливість виправити помилку знедоленого, знесиленого колоніальним правлінням пасивного українського електорату. Обов’язок лідерів руху незалежних бізнесменів довести, що вони таки і є представниками українського буржуазного (міського) націоналізму – націоналізму політичного! Відкиньте свої дрібні амбіції і довірте керівництво вашим рухом Юлії Тимошенко – єдиному на сьогодні ефективному політику, спроможному відстояти інтереси України, а від так – і ваші інтереси.
Слава Україні!
© В. Пселдонімов [27.11.2010] | Переглядів: 3420

2 3 4 5
 Рейтинг: 45.3/36

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook