для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Ступор


Ступор
Розмірковування мої про ситуацію, що склалася у політичному житті України, ніяк не вибудовуються у цілістну картинку. Я вже і так, і сяк - ні, не будується!
То перебираю політичних діячів, то перебираю обставини у світовій економіці, то... глобальне потепління - нічого!
 
Та ось на днях зустрів знайомого (не бачились 8 років) з яким ми співпрацювали і в епоху кучмізму і після неї. Як співпрацювали?
У мене було невелике проектно-будівельне приватне підприємство, а у нього невеликий цех по виробництву металопластикових вікон. От я його продукцію купляв і встановлював на об'єктах ремонту (реконструкції). Тривала співпраця 4 роки до 2004,  а потім шляхи розійшлися.
Наша зустріч було випадковою і дуже короткою. Чому короткою? Тому що за київською традицію не зачепити політичної ситуації не можно. І тут ми були не однодумцями, як з'ясувалося.
 
Після телеграфного знайомства їз життєвим шляхом кожного із нас після "розлуки" ясен пень про політику. Легкий мій дотик до рулювання пацанів напоровся на вираз обличчя і слів, які я не забуду ще довго: "Ти знаєшь, я етих оранжевих ненавижу"!
Чому питаю. "А заболтали всьо и всьо проели.  Криворожсталь проели, бюджети проели, японскиє екологическиє деньги проели і ни одного километра дорог не построили".
Знайомий тут же обмовився, що матеріально тоді було добре, але померанчових він ненавидить. А що ж за матеріальні здобутки у знайомого?
 
Тоді було модним і прибутковим вкладати гроші у нерухомість. От він і купляв ділянки, будував котеджі і продавав їх. Таких котеджів він продав два, а ще 5 ділянок(?) зависло, бо зараз попиту на таку нерухомість немає. Треба відзначити місце, де розташовані викуплені ділянки, це поруч з Києвом (ціна їх дуже висока).
 
Я і питаю: "Ну якщо було добре тоді, а зараз ти вимушений працювати таксистом, то...". Перебиваючи мене: "Все одно я цих померанчових ненавиджу"!
 
До чого тут ступор? До того, що він в людях України (або в вагомій їх частині). Ступор, про який так наполегливо далдонить Блохер?
 
Нічого подібного, в такому випадку картинка б склалася і все стало б зрозумілим. Тут вступає блохерівська пропаганда у протиріччя з реальністю. Якою?
 
Придивимось уважно до висловів мого знайомого і висловів флудерів на нашому сайті (та і на інших теж). Всі вони розповідають нам про те, які погані померанчові, яка погана Юлькавароффкабрехуха, як невдало хозяйнували... і т.і.
І ніколи про діючу владу. Підкреслюю, н.і.к.о.л.и. Ні добре ні погано - ніяк!
 
Це мене надзвичайно втішає, бо добре або ніяк - це про покійників!
 
І все таки, чому ступор?
Та тому, що до сих пір не можу збагнути як дорослі і мудрі люди (бо мають життєвий досвід) спромоглися віддати свої голоси за двічінесудимого гопника? Це ж посада Президента!
mix_ko [27.11.2010] | Переглядів: 2469

2 3 4 5
 Рейтинг: 38.9/49

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook