для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Наша Солідарність


Наша Солідарність
Хто тільки не писав про нагальність аналога польської Солідарнощі в Україні! Прийшов час дій, вчинків. У четвер, 25, на Майдані збереться великий мітинг. Панове, принесіть плакати на підтримку хмельницькіх політв"язнів - арештованих у понеділок протестувальників! http://svetiteni.com.ua/ru/article/politics/2244/
 
Виступіть на їхній захист!
 
Гебнюковичи тим сильніші, чим менше в нас солідарності. Поодинці вони нас знищать обов"яково ВСІХ, ніхто не відсидиться осторонь. І навпаки - будемо солідарними, вони втечуть з України, як шпана від поліції. А підстави для прояв солідарності в нас - найсерйозні.
 
Наївно думати, що податковий кодекс їм потрібний для збільшення податків від малого бізнесу. Від чужих грошей вони ніколи не відмовлялися, але зараз це для них - просто зайвий бонус. Мета - виключно ПРИНЦИПОВЕ знищення малого та середнього бізнесу. Аби Україна не мала коштів для опору окупантам.
 
Гєнєралісімус Сталін спочатку знищів бізнес в 1929-32 роках, і тільки потім влаштував Голодомор та колгоспи. Гєнєралісімус Пукін мріє бути, як Сталін. Копіює його. Теж знищує малий та середній бізнес в себе - в Орді. Вже довершує цю справу. Доля панів Ходорковського, Магніцького та пані Тріфонової - це тільки відома нам верхівка айсбергу. Як кажуть тамтешні опозиціонери - десятки тисяч підприємців знаходяться в тюрмах Орди, тому що якимось чиновникам, або ментярам, сподобалися їхні бізнеси. Зараз бізнес в Орді - це привілея чиновників. Кожен підприємець там - це ходяча фінансова консерва "ОБЩАКА". Без дозволу гєнєралісімуса та його мандаринів-сатрапів ніхто в Орді гроші заробляти не має права.
 
Саме таку систему гебнюковичи КОПІЮЮТЬ, за завданням пукіна, в Україні. І в Україні ця бізнес-тундра буде ще набагато гіршою, бо підкорити українців можна тільки особливо жорстокими репресіями.
 
Хочете знати, що нас чекає в майбутньому? Скажу.
 
Нас чекає САМЕ те, що МИ для себе спільно вирішимо: будемо солідарними, відчуємо себе нацією, як в 2004 - переможемо цих новітніх гунів. А вирішимо нічого не вирішувати... Ні, це - просто не можливо, бо самогубство швидко виходить із моди.
 
Давайте створювати профспілки всюди, де є наші родичи та друзі: в освіті, на транспорті, в будивніцтві... Наші слова повинні бути переконливими, аби схиляти всі прошарки народу до об"єднання проти окупаційного режиму - бути рабами ніхто не хоче.
 
Протест повинний вже переростати в Опір. Економічні вимоги пора заміняти політичними.
 
Геть окупаційний режим гебнюковичів!
 
Волю політв"язням - хмельниччанам-підприємцям!
 
Негайно припинити репресії проти Хмельницьких підприємців: Олександра Бартощука,  Тетяни Ковалевської та Андрія Поліховського!
© Кіт [25.11.2010] | Переглядів: 1903

2 3 4 5
 Рейтинг: 41.7/44

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook