пароль
пам’ятати
[uk] ru

Протести проти нового ПК- боротьба за майбутнє України чи хуторянське жлобство?


Протести проти нового ПК- боротьба  за майбутнє України чи хуторянське жлобство?
Ну що, панове підприємці, догралися? Допомогли вам ваші Азарови та Януковичі? От вам і «податкові канікули на п’ять років»! Невже хтось всерйоз вірив, що «Донбас порожняк нє гоніт»? Так то ж для конкретних пацанов «нє гоніт», а кинуть лоха-«святоє дєло». Шановні, ви забули, що коли граєш в карти з шулером, робиш тільки одну помилку-коли сідаєш грати. У нього ж по п’ять тузів в рукаві і всі козирні. До того ж наші політичні шулери ще й змінюють правила під час гри. І не треба думати, що якби проголосували за Ющенка чи Тігіпка-все було б інакше. Було б те саме, хіба що з незначними відмінностями. Адже, скажімо, ще при прем’єрстві Тимошенко був підписаний меморандум з МВФ, де планувалося й скорочення бюджетного дефіциту за рахунок зменшення соціальних видатків, і збільшення податків, і підвищення пенсійного віку. Треба зрозуміти, нарешті, що ніякої «незалежної України» ніколи не було і на даний момент немає. Що з 1991 року всі уряди й президенти України  діяли в угоду і під контролем міжнародної фінансової мафії, ціллю якої є знищення промислового й наукового потенціалу України і доведення чисельності населення до 15 мільйонів. Саме цю цифру озвучила Маргарет Тетчер на зустрічі з представниками британських спецслужб. Україна повинна стати аграрною країною, де безправне бидло, без жодних соціальних гарантій, буде працювати на плантаціях на нових хазяїв світу. Що, власне, й відбувається на протязі дев’ятнадцяти років так званої «незалежності». Ніякого середнього класу, наукової та технічної інтелігенції, культури, освіти така система не передбачає. Буде класична схема ідеальної держави Платона-еліта, охорона, раби.
 
Але все не так трагічно й безнадійно, як здається на перший погляд. Приклади Венесуели, Білорусі, Ірану та інших країн показують, що не такі вже вони страшні та непереможні ці новітні  «господарі світу», якими вони себе вважають. У цих хлопців вже не вистачає сил втримати те, що вони захапали і утримують руками своїх місцевих маріонеток на кшталт Мазурика або Януковича. Але щоб перемогти Систему, треба вийти за її межі, перестати грати за її правилами. Треба зрозуміти, що всі оті байки про «ринкову економіку», «демократію», «європейський вибір», якими нас годують вже дев’ятнадцять років-це все маячня, димова завіса, що прикриває пограбування України та знищення її народу двома десятками олігархів. Ще Беджамін Франклін сказав що там, де є мільйонери, не може бути демократії. І ми самі тепер в цьому переконуємося. Ми повинні зрозуміти, що проти нас всі ці роки йде війна, і ми або переможемо в ній, або загинемо. Треба чесно сказати самим собі-всі ці роки ми жили і продовжуємо жити в окупованій країні. Ми могли змінювати бургомістрів та старост, але всі вони виконували не нашу волю, а плани своїх хазяїв. Зараз окупаційна влада намагається знищити останній непідконтрольний їй клас-дрібних та середніх підприємців. І хай бюджетники не думають, що їх це не торкнеться. З нового року почнеться планомірне знищення під виглядом реформ української медицини. Будуть повністю знищені поліклініки та районні лікарні, яких начебто замінять сімейні лікарі. Але в нас немає і ніколи не буде такої кількості сімейних лікарів, до того ж не може спеціаліст широкого профілю замінити вузьких спеціалістів. Все це призведе до того, що отримати кваліфіковану медичну допомогу можна буде тільки в обласних центрах за великі гроші. Такі ж плани у окупантів і щодо культури та освіти. Досвід післявоєнної Німеччини показав, що якщо збережені освіта та культура, то держава ще може відродитися, а якщо ні-тоді все, поганяй до ями. От якраз туди нас зараз і женуть, як отару.
 
Що ми можемо цьому протиставити? Чєлобітную Іх Високопревосходитєльству пану Януковичу зі сльозним проханням «нє губі, атєц радной»? Може, снізойдьот? А може, в морду? Мабуть, таки в морду. Чоботом. Йому не вперше. Хоча ні-він же тепер серйозний політик, Президент, для цього є хлопці з охорони. Хто хоче- може спробувати, особисто в мене щодо Фьодоровича ілюзій немає. Перевибори? Шило на мило? Вся наша проблема в тому, що ми досі не зрозуміли, що на війні не діють закони мирного часу. А влада вже давно живе за законами військового часу, тому й діє так цинічно та нахабно. Точку повернення ми вже пройшли, це був Майдан. Тепер тільки акції протесту, страйки, акції громадянської непокори і, в разі необхідності, збройне повстання. На війні, як на війні, кажуть французи. Але, щоб перемогти дракона, треба спочатку вбити дракона в собі, треба не грати по правилам, нав’язаних нам окупантами. Основне правило перемоги на будь-якій війні-діяти інакше, ніж від тебе очікує ворог. Тому не треба дивитися їхніх новин, не читати їхніх газет, не брати кредити в банках, не ходити на вибори, не пити, не палити. Не зв’язуватися з жодними партіями та політиками-вони себе вже давно дискредитували, українська політика-це суцільний лохотрон. Посилати подалі усіляких маркових та тягнибоків, які своїми штучно створеними мовними, релігійними та іншими проблемами відволікають народ від головної мети-боротьби з окупаційним режимом. Наше гасло: «Схід і Захід-разом!», хто не згоден-йде за добре відомою адресою. Вони хочуть, щоб ми гризли один одному горлянки, а ми повинні допомагати один одному.
 
Треба зрозуміти, що зараз наша головна проблема-це олігархічний окупаційний режим, коли два десятка олігархів з швейцарськими, панамськими та ізраїльськими паспортами контролюють понад 90% української економіки. І ті кошти, які б могли йти на зарплату бюджетникам, будівництво доріг, шкіл, лікарень йдуть через офшори на будівництво синагог в Ізраїлі, хатинок в Швейцарії, шикарні іномарки та валютних повій. А ті 10% коштів, що зостаються в Україні, розкрадаються депутатами та чиновниками всіх рангів. В такій ситуації піднімати податки для дрібного та середнього бізнесу, щоб наповнити бюджет-це все одно, що намагатись наповнити водою діряву діжку. Задача малого та середнього бізнесу-не наповнення бюджету, а створення нових робочих місць. Треба заставити олігархів платити нормальні податки. Нормальні-це європейські, коли мільйонери платять по 40-45% від прибутку, а не такі, як у нас, коли прибиральниця тьотя Маня платить 15%, а мільярдери Ахметов і Пінчук-аж 17%! Та й тих не платять, мінімізуючи доходи через своїх адвокатів, ще й при цьому дерибанячи бюджет через своїх людей в державних компаніях, низькі ціни на газ для своїх підприємств, низькі тарифи на перевезення своєї продукції залізницею.  А до прогресивного податку на прибуток для олігархів додати ще й податок на багатство, що знову ж таки має місце в усіх розвинених країнах.
  
Ясно, що на це наша влада ніколи не піде, бо вона сама і є олігархи. І поділиться з народом тільки в одному випадку-коли відчує СИЛУ цього народу. Треба брати під контроль кредитно-банківську систему України, тому що сучасні відсотки по кредиту нищать виробництво. НБУ і друкування грошей повинна контролювати держава, а не ніким не контрольована «Рада директорів». Точніше, контрольована знову ж таки нашими олігархами і міжнародною  фінансовою мафією. Треба заборонити, як в тих же США, розрахунки на території України в будь-якій валюті, крім гривні. Треба провести націоналізацію стратегічних галузей-машинобудування, авіапрому, електричних та газових мереж, не допустити приватизації «Нафтогазу України» і закрити всі офшори, через які з України виводяться десятки мільярдів доларів. Треба ввести державну монополію на продаж горілчаних та тютюнових виробів. Треба відмовитися від кредитів МВФ як таких, що руйнують економіку України і втягують наших дітей та онуків в довічну боргову кабалу. Для першого разу досить,  навіть таких кроків вистачить, щоб наповнити і бюджет, і Пенсійний фонд, і платити достойні зарплати та пенсії, не змінюючи податкової системи для малого і середнього бізнесу.
 
А от тепер, шановні панове підприємці, головне питання-чи готові ви висунути ТАКІ вимоги до влади? Чи готові ви працювати на користь суспільству, створювати робочі міста і випускати якісну продукцію, а не тільки торгувати на базарах турецьким лайном та китайським непотребом по цінах Луї Вітона? Чи готова базарна бабка перестати сипати пральний порошок в молоко для жирності, а  курей на продаж годувати «Преміксом»? Чи готові ви відмовитися від тіньових схем, хабарів та долярів під матрацем? Чи зрозумієте ви, нарешті, що тільки об’єднавшись, у нас у всіх з’явиться шанс на перемогу? Чи зможете ви повести за собою бюджетників, робітників та селян, без яких ваші акції протесту приречені? До речі, їх це теж стосується. Лікар повинен розуміти, що його головне завдання-рятувати хворих, а не знімати з них останню сорочку. А вчителю треба вчити, давати знання, а не брати хабарі за іспит. Я говорю банальні речі, але без їх розуміння нам ніколи не вибратися з цієї трясовини омани та брехні. Зараз наше спасіння в одному-об’єднатися, стати, нарешті, НАЦІЄЮ, щоб врятувати себе і країну від катастрофи, що насувається.
 
А може, ви ще вірите в доброго царя, в те, що з цією владою можна домовитися? Що вам вдасться зберегти свій маленький, незалежний від влади фінансовий рай, свою комфортабельну каюту на потопаючому «Титаніку»? Що ж, тоді прапора вам в руки і попутного вітру в спину. І не забудьте взяти в вожді пана Яворівського, який, кажуть, на Майдані з усіх сил пнеться порулити. Він вас виведе, цей Сусанін від української політики. Тим більше, що йому не вперше:багаторічна робота на КДБ, псевдо «Тридоля»-це вам не хухри-мухри! Досвід у товариша є, а все інше, як то кажуть, справа техніки. От тільки ще нікому  не вдавалося домовитися з чумою або холерою. Наша влада-вона як бруд, який не винний в тому, що він бруд, бо таким уродився і інакше не може. Винні ми, бо треба митися, шановне панство!  А захочете домовлятися з брудом-тоді не дивуйтесь і не скаржтеся, коли в черговий раз отримаєте чоботом в харю.
Бо Віктор Фьодорович і К-пацани прості, вони в гімназіях не обучались і по другому не вміють...                                                                                                                      
 
                                                          
 

 

 
© Нечай [24.11.2010] | Переглядів: 3376

2 3 4 5
 Рейтинг: 40.1/66

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти або зареєструватися



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Відновити пароль :: Реєстрація
пароль
пам’ятати