для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Янукович - це Сталін сьогодні!


Янукович - це Сталін сьогодні!
Не маючи змоги особисто взяти участь в акціях на Майдані, дуже уважно відслідковую ситуацію з повідомлень на різних сайтах і форумах. В осоновному подаються думки критиків Податкового кодексу. Автори ж цього документу роблять свою справу без огляду на маси. І якось несподівано у мене виникла аналогія з подіями 80-річної давнини. Так звані податкові реХформи - це ж сталінська колективізація у виконанні Януковицької гопоти! Тільки тепер взялись за інших "єдінолічніков". Мабуть це не дуже добре усвідомлюють самі протестувальники, не кажучи вже про широкий загал спостерігаючих: А що воно там буде?
А будуть новітні радгоспи-колгоспи. Знищивши "кулаків",  дрібних підприємців  як клас, Вінконосний хоче загнати всіх під крило олігірхату. Ну а далі все піде як по писаному (читайте історію, можна і табачниківську)! Наше недавнє майбутнє наглядно показує чим такі екперименти для народу закінчуються. Тому-то для мене сьогодні як ніколи є актуальним оте гасло: За нашу і вашу свободу! Бо не буде економічної свободи для базарного хапуги-мироїда і для нас скоро актуальним стане януковицький Гулаг і голодомор.
Сьогодні від нас ще не вимагається доставати обріза і відстрілювати комнезамів-податківців. Поки що!... Тому підтримаймо акції хоча-би словом. Це кажу вам я - безробітний "мужчина" передпенсійного віку, без всякого бізнесу і комерції...
© РУХІВЕЦЬ шахид [24.11.2010] | Переглядів: 2319

2 3 4 5
 Рейтинг: 40.6/43

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook