для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Як знищити Рух? Максималізмом. Причому, ніби, щирим


Як знищити Рух? Максималізмом. Причому, ніби, щирим
Революції ... НЕМАЄ? А дощу - теж немає? На ДД - бенефіс двох нанайських хлопчиків: 1) Нє пускать політіков на Майдан! Прошлий Майдан из-за них бил украдєн. 2) Нічего нє получится! Базарнікі одні собралісь. А нужен - политический Майдан. Страшенно категорічні ці нанохлопчики!  А що б казали нам політтехнологи Пукіна, аби зруйнувати Рух? Хіба не те само, що ці хлопчики?
 
Рух Опору живе та розвивається, як будь який живий процес. Не можна перестрибати через об"єктивні фази розвитку. Вимоги цього - або від ... непорозуміння (сильно пом"якшив слово), або свідомо - з руйнівною, провокативною ціллю. Мов, нічого не вийде, бо ВСЕ не так. Коли людина чогось не хоче, вона постійно прискипається - завжди знайде до чого прискипитися. Ті, хто співчувають революції, цінують досягнення, їхня критика - цілком конструктивна та супроводжується моральною підтримкою. Тобто, відрізнити політтехнологів від щирих українців легко, якщо бути активним учасником процесу. Але, більшість завжди знаходиться "ззовні". Тому, багаті вірять у брехню і ... зневірюються в можливості змін. Втрачають впевненість, енергію спротиву. Заряджаються апатією.
 
Що ж насправді потрібно революції? Я не оракул, але є речі безаперечні, які порозумілі з головних принципів розвитку суспільства.
 
1) Поважати тих, хто спромігся на протест. Ніхто не має права їх ображати!
2) Протест переростає в опір. Неодмінно.
3) Політики знайдуть шлях до мітингувальників. Не треба за них хвилюватися. Ані за тих, ані за інших. Треба - ПІДТРИМАТИ!
4) Що потрібно після зламу окупаційного режиму? Давайте обговоримо!
 
Валити окупаційний режим та створювати державу наново! Валити режим - це не обв"язково штурмувати приміщення. Приміщення - це майно, яке не має державницького статусу, тільки символічне. Державницький статус має тільки нарід. І він (возьму на себе сміливість висловити народні думки) хоче еврореформ, европейської України, а бандюковичів дуже хоче бачити тільки за гратами.
 
ТОМУ - вибори. АЛЕ з цим ківалівскім ЦВК, з цими судами, з цим МВС, з цими ЗМІ, які керуються ординськими бандюковичами в кремлі ВИБОРИ БУДУТЬ ФАЛЬСИФІКОВАНІ. 100%!
 
Починати треба з перебудови держави та арешту злочинців проти української державності - всіх причетних до цього окупаційного режиму.
 
ПЕРЕБУДОВА ДЕРЖАВИ - це Тимчасовий уряд, Конституційна Асамблея, нова Конституція, нові виборчі органи, які контролюються суспільством, нарешті - УКРАЇНСЬКІ ЗМІ: повна свобода ЗМІ, суспільне ТБ, суспільний контроль над неприпущенням монополізації ЗМІ.
 
Нарешті, Помаранчева революція продовжується. Триває її другий етап - етап масової самоорганізації суспільства під проводом малих та середніх підприємців. Тепер не верхівка організаторів приймає рішення, а суспільство. Воно ж повинно відтепер контролювати й весь подальшій розвиток подій в країні не тільки до, А Й ПІСЛЯ ПОВАЛЕННЯ ОКУПАЦІЙНОГО РЕЖИМУ ТА СТВОРЕННЯ НОВОЇ УКРАЇНСЬКОЇ ДЕРЖАВИ! Постійний контроль та тиск знизу! - оце і є сучасна західна країна.
 
Треба скликати на Майдан кореспондентів головних західних ЗМІ і тримати контакт з їхніми редакціями, аби кореспонденти не ухилялися від виконання своїх зобов\"язків та не відсижувалися осторонь. Нехай януковичи спробують застосувати силу під доглядом ЗМІ!
Якщо ж окупаційний режим все ж наважиться насильницькі розженити Майдан, негайно треба розпочати всеукраїнський страйк під гаслом повалення режиму та арешту та суду для всіх агентів режиму.
 
Революція триває. Слава Україні!
© Кіт [23.11.2010] | Переглядів: 2264

2 3 4 5
 Рейтинг: 40.7/68

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook