для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Про Майдан і не тільки...


Про Майдан і не тільки...
Ті, в чиєму житті був Майдан,сьогодні оглядаються на нього з поблажливою і трохи гіркою усмішкою. Світлий і тривожний час.
 
Я дякую всім, хто був тоді поруч, фізично, або подумки, хто розділяв мої погляди і почуття. Дякую тим, хто носив на Майдан чай і каву, хто підтримував Майдан матеріально і годував тих, хто жив у наметовому містечку.
 
Пригадую, як з Українського Дому дзвонила доччина подружка зі Львова: "Варіть велику кострулю борщу!Нас восьмеро приїхало!" Тоді,на початку грудня, мене дуже здивувало запитання знайомих з Дніпропетровську ( по телефону). Вони перелякано питали: "Что там у вас делается?" Так їх налякала пропаганда регіоналів.
 
Я разом з іншими в азарті вигукувала "Ющенко-так!", купувала шалики і чашки, дарувала знайомим. Тим, у чиєму житті був Майдан, добре знайомі ці почуття.
 
Вже наприкінці 2005 при зустрічі з давніми знайомими з Миколаєва я дізналася, що вони проти помаранчевих, що вони й досі під впливом синьо-білих ( хоча які помаранчеві в Миколаєві?) Всі чудово знають, хто був реальною владою на місцях що усі пять років після Майдану на Сході, в центрі і Криму.
 
Як ляпас, пролунало для мене питання одного тренера ( ще одне відкриття - спортсмени здебільшого були на боці Януковича) - "Вы ходили на Майдан к этим алкоголикам?" Виявляється ось як представляли Майдан ПР - брехуни.
 
Пам*ятаю почуття єднання в день інаугурації президента. І все це, духовне піднесення, віру у благородство людського духу, у справедливість, небачений кредит довіри народу, все це пустив за вітром ( можна й сказати, в унітаз) той, кого обрали президентом.
 
Мої рідні, не такі довірливі, як я, голосували за Ющенка, бо були проти Януковича.
 
За те, що Ющенко поступово і послідовно здавав позиції на користь тих, кому обіцяв тюрми, за те, що підписував з ними всілякі універсали і шаркав ніжкою, за бездіяльність і безхребетність, за соплежуйство і під завісу банальну зраду я сказала йому: "Ні!". Але не піддалася на провокативні заклики того самого Ющенка та іже з ним (їхні імена всмі відомі) голосувати "проти всіх". А дзуськи! Остаточно утвердив мене в моєму рішенні голосувати за ЮВТ академік Мирослав Попович, коли сказав: Є три способи обрати Януковича. перший - проголосувати за нього. Другий - не прийти на вибори. Третій - проголосувати проти всіх.
 
І сьогодні, коли на Майдані зібралися підприємці нехай з економічними гаслами, я вірю, що Майдан 2004( який сьогоднішні обзивали помаранчовою чумою, а людей - майдаунами, тоді ще кандидат в прези Янук - технологією) минув недаремно. свідки тому - десятки тисяч тих, нас з вами, в чиєму житті був Майдан. А поки риги намагаються забалакати тему протестів і метушаться в намаганнях задурити народу голову ( свідчення тому - брехні і крутійство на минулих ток-шоу), діюча влада і далі працює над "покращенням" життя людей.
 
За інформацією каналу TVi у Львівській області в людей заради будівництва дороги до Євро -2012 позбавляють шматка хліба - за безцінь  (по дві гривні з копійками за квадрат) забирають землю, з якої вони годуються. Де ви, соціалісти з комуністами? Це ж ви верещали, що не можна дозволяти продаж земель сільськогосподарського призначення, бо її скуплять іноземці. Правильно! Зате тепер є всі підстави забирати її за так!
© pinocolada [22.11.2010] | Переглядів: 3758

2 3 4 5
 Рейтинг: 44.7/51

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook