для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Україна підіймається. А ТИ?


Україна підіймається. А ТИ?
Час густішає з кожною годиною. Те, про що ще 2 тижні тому ми думали як про очікувану, але невизначену перспективу, відбувається на нашіх очах. Мітинг в Києві біля ВР - близько 50 тисяч людей, в Харкові - на площі Свободи - 20 тисяч, в Хмельницькому - біля ОДА - 10 тисяч. В Хмельницькому навіть була спроба мітингувальників увійти до будинку ОДА. Напруження людей сягає критичного рівня.
 
Окупаційна влада це відчуває, труситься та намагається залякати нарід: в Хмельницькому розпочалися одиничні показові репресії. Ось репортаж з місця подій Олександра Супрунюка: "Увага! репресії! В Хмельницькому заарештовують активістів! Ковалевьку на вимогу 10 тисяч підпримців-мітингуючих та страйкуючих четверту добу Ковалевську відпустили. Сьогодні стало відомо, що заарештований вчора по тій самій справі Бартощук Олександр Володимирович з інсультом переведений в лікарню. Прикутий до ліжка наручниками без свідомості під охороною чотирьох міліціонерів. Людині 50 років, переніс два інфаркти. Інкримінють підбурювання та побиття міліціонерів. (строк від 8 до 10 років.) По ринках ходять міліціонери та шукають по фото учасників. По Ковалевській має в понеділок відбутись суд. Завтра на асмблеї ГО МСБ України будемо вирішувати, як протидіяти цій банді. Просимо всіх не бути байдужими. На Хмельницьких підприємцях хочуть відігратись, щоб ініші боялись. ініціаторами проведення акції була регіональна асамблея малого та середнього бізнесу, а спровокували представники відомої партії. Винні лишились підприємціі громадські активісти. Сьогодні зазарештована ще одна жінка.  Уточнюємо хто." http://svetiteni.com.ua/ru/newsitem/2182/
 
Панове, зараз триває рішучий критичний момент: після першого успішного виступу громадянське суспільство повинно посилювати тиск, виводити на вулиці все більшу кількість мітингувальників. Треба вимагати свободу арештованим за виразу протесту громадянам. Інакше окупанти всіх нас знищать поодинці. Відсидитися нікому не вдасться. Сьогодні відсидемось, а завтра вони за нами прийдуть! Якщо втратимо ініціативу, складно буде повертати її собі знову. Зовсім інша справа - посилювати енергію спротиву резонансними додадтками. Таким чином незабаром ми визвільнемо Україну.
 
Що треба робити? Виходити на мітинги, підтримати наметкове містечко біля ВР грошима та іншими матеріальними засобами, наприклад - транспортом. Хто фізично не взмозі приходити на мітинги, той може розсилати повідомління та поточну інформацію про події через електронну пошту, смс, або розповсюджувати листівки з інформацією. Інформацію можна знаходити на сайтах http://svetiteni.com.ua     http://www.unian.net/
 
Закликайте людей виходити на мітинги - через електронну пошту та листівки, звернення на форумах, на роботі,  та в інших місцях, де скупчуються люди.
 
Ось цитата зі звернення підприємців http://svetiteni.com.ua/ru/article/politics/2179/
"..вони спочатку  поставили на коліна свободу слова, а ми не стали на її захист – і тепер вони вільно маніпулюють нашою думкою. Потім вони взяли під свій контроль судову систему, щоб позбавити нас права на захист. І ми знову промовчали. Далі вони переписали «під своє замовлення» Конституцію України і наділили себе правом робити це коли завгодно і як завгодно.  І ми знову змирились з цим. А тепер їх злочинні руки піднялися не просто на малий і середній бізнес, а на той прошарок населення, який ще їм непідконтрольний. І сьогодні вони за крок до цього.
            Якщо ми промовчимо знову, то вони отримають остаточно перемогу і знищать нашу свободу, знищать кількамільйонну  армію людей, які здатні захистити не тільки себе, але й все громадянське суспільство. А тоді вже ніхто і ніщо не завадить їм бездумно та похапцем вирішити ще чиюсь долю: підняти пенсійний вік, зробити 12-годинний робочий день, позбавити нас права голосувати, говорити, думати. Зрозумійте, що Податковий кодекс – це лише ланка у ланцюгу їх спланованих дій по підвищенню цін, збільшенню вартості комунальних послуг, продуктів харчування та товарів, а з 1 січня – узаконеною можливістю відбирати у вас домівки. Вони готові здати не лише економічні інтереси України, але й знищити наше громадянське суспільство, знищити нас з вами.
            Прийшов час сказати: «Ні свавіллю, беззаконню, бандитизму!
Так – європейським цінностям!»
Ми звертаємося до всіх людей України, яким не байдуже майбутнє своєї країни, своїх дітей!
Сьогодні не можна мовчати!
 
Треба діяти! Завтра буде пізно!
Єднаймося! Усі разом до Києва!
 
Доведемо своїми діями, що ми гідні кращої влади, кращого майбутнього!
 
Гуртуємося 22 листопада 2010 року.
 
Київ, вул. Банкова
Адміністрація Президента
України                                                        
 
Національна координаційна рада"
 
Малі та середні ідприємці - такі само люди, як ми всі, тільки більш організовані. Тому, саме вони очолили опір. Але, це не означає, що вони ЗА НАС нас визвільнять від ординського рабства.
 
Участь в Опорі  - ЗОБОВ"ЯЗОК кожного, хто не є п"ятиколонником!
 
"Нейтральних" тут бути не може - кожен, хто не підтримує Опір, є відвертим, або прихованим ворогом України. Вони думають, що ніхто цього не побачить? Помиляються! Людська пам"ять В ТАКІ ЧАСИ дуже добра. Хто був на чієму боці - все запам"ятається. І відмитися буде неможливо. А діти кожного будуть питати:
 
"А ТИ що робив у листопаді 2010?"
 

© Кіт [21.11.2010] | Переглядів: 2668

2 3 4 5
 Рейтинг: 43.3/52

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook