для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Вимагаю сатисфакції !!!


Вимагаю сатисфакції !!!
    Зараз всі обурюються діями нинішньої влади. Але, мало хто віддає собі звіт, що це наслідки. Наслідки виборів Президента України. Власне, цю двометрову колоду без мізків, я не вважаю Президентом. На 99% я впевнений, що під час виборів відбулися масштабні, колосальні фальсифікації. Один відсоток я відвожу на відсутність в мене доказів для суду. Я не слідчий.
    І навіть не фальсифікації, є головним приводом, для того, щоб я не вважав його Президентом. Ця людина, апріорі  не може бути ним.
    Кримінальний елемент, з повною відсутністю моралі, порядності, честі, гідності. Якій не може ні читати, ні писати. В якого нема ніяких пріоритетів, окрім постійного, що не зупиняється, процесу крадіжок. Будь чого. Грошей, землі, майна. Це класичний зразок для студентів-медиків, людини, що хворіє на клептоманію.
    І тому, наявність в такої людини, державницького мислення, необхідного для глави держави, є нонсенсом. Просто з гопника масштабу Енакієво, він став гопником всеукраїнського масштабу.
    Для мене, Янукович, гидотне, одіозне, тупе створіння, яке вщент прокралося.
    І які мотиви були у тих 12 мільйонів, що голосували за нього, для мене досі є загадкою.
 
    Але ці вибори відбувалася за законом, я в них приймав участь, і одна претензія в мене може бути тільки до правоохоронних структур, які не зупинили процес фальсифікації. Стосовно моральних джерел, якими користувалися люди, голосуючи за цю котлету в піджаку, це питання до них.
    В усякому разі мої права, як виборця, не були порушені. Звісно, мої честь та гідність зачіпає, що така істота очолює мою країну, але повторююся, все відбувалося за законом.
 
    А ось далі, почало відбуватися те, що є образою для мене. І за що я вимагаю сатисфакції.  
 
    В наший країні, як і в кожній, за деяким виключенням, існує Конституція. Всі, від Президента до звичайного громадянина, повинні неухильно дотримуватися її. Особисто я, Конституцію не порушую. Того ж самого вимагаю і від влади.
 
    Що я маю на увазі?
 
    Одразу, як тільки Янукович вмостився на Банковій, він сформував уряд не за діючою тоді Конституцією. Цей уряд, НЕЛЕГІТИМНИЙ.
     Коли відбувалися вибори, то обиралася людина, яка повинна бути гарантом виконання Конституції. Янукович, замість того, щоб бути прикладом її дотримання, став злісним порушником Конституції.
     Я, коли голосував, не надавав таких прав майбутньому Президенту. Янукович порушив мої права. Він образив особисто мене. Чому я виконую Конституцію, а влада ні?
     Це ображає мої честь та гідність, і я вимагаю сатисфакції.
 
     Далі, більше.
 
     Шляхом якихось незрозумілих махінацій влади з суддями, Конституційний Суд України підмінив собою парламент, і ввів в дію нову Конституцію. Хоч і стару.  
     Таких прав у Конституційного Суду нема.
     Виходить, з моменту цієї не правової та неконституційної дії, вся, без виключення, влада в країні, стала НЕЛЕГІТИМНОЮ.
     Чому я дотримуюся Конституції, а влада та Конституційний Суд, ні? Цією дією вони ображають мене. Ображають мої честь та гідність. Плюють на моє право мати легітимну владу.
     Я вимагаю сатисфакції.
 
    Днями, нелегітимний Конституційний Суд та нелегітимна Верховна Рада, відмінили вибори, які повинні були відбутися в березні наступного року, за нелегітимною Конституцією.
     Відчуваєте весь абсурд цих дій, та словосполучень? За кого вони мене тримають? Хочеться написати, за кого вони тримають весь народ України, але зараз я пишу від себе, особисто. І особисто мене, Янукович і вся ця нелегітимна влада, ображають. Вони плюють на мої права, вони наплювали на Конституцію, якої я дотримуюся, а вони ні. Вони плюють на закони, яких я дотримуюся, а вони ні.
     Все це ображає мої честь та гідність, і я вимагаю сатисфакції.
 
     Можна ще перераховувати все, що накоїла ця влада за дев’ять місяців такого свого ганебного керування, але все решта вже похідне від цих, вже перерахованих дій, або спровоковане ними.
 
     До цього можна додати, що наслідки всіх цих протиправних та неконституційних дій влади, важко і уявити. Все що вони зараз роблять, незаконно. Незаконно запозичують гроші, незаконно виплачують заробітну плату та пенсії людям, незаконно приймають закони, все, абсолютно все, незаконно.
 
    Я, громадянин України. Я українець. Окрім цієї, моєї країни, іншої країни в мене нема. Чому я повинен терпіти таке знущання над моєю країною, та наді мною особисто?
 
    Я ВИМАГАЮ САТИСФАКЦІЇ!!!
 
    На останок хочу пояснити, чому я вимагаю саме сатисфакції. Як відомо, ця дія припускає задоволення моїх вимог щодо образ стосовно мене, моїх честі та гідності. Сатисфакція здійснюється двома шляхами. Це публічне вибачення, яке мене не влаштовує, і я їх не прийму. Або дуель. На жаль, цей шлях вже в далекому минулому, та і мене одного, не вистачить на всю цю камарилью. Тому, в наш час, дуель, цілком легітимно, можна замінити судом.
    І від кого я вимагаю сатисфакції. Я вимагаю її від влади, як державного інституту, а не від якихось людей, що зараз знаходяться в ній. Власне від цих людей я і вимагаю сатисфакції. Але, дуель, читай, суд, повинна забезпечити влада.
    Хоча визнаю, щоб це сталося, ми спочатку повинні навести порядок в цій самій владі.
 

© маска [20.11.2010] | Переглядів: 2924
Мітки: #Янукович 

2 3 4 5
 Рейтинг: 45.3/58

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook