пароль
пам’ятати
[uk] ru

Маски зірвані.....


Маски зірвані.....
Слухати простих людей в ході економічних реформ не можна.

Про це заявив віце-прем'єр Сергій Тігіпко в ефірі телеканалу "Інтер".

"Не можна. Треба слухати експертів", - зазначив він.
 
  
А судді експерти хто? Хіба хтось, з представників влади, що намагається знищити середній клас, бо бідних, набагато простіше поставити на коліна, прислуховується до тих фахівців, що висловлюють своє ставлення до цього недолугого творіння, всупереч офіційній думці? Звичайно ні…  Те, що "на ура" прийняла тушкована ВР, будь-який, порядний експерт рознесе в пух і прах…  
 
А далі.., далі Остапа понесло:  "Сильний мачо" процитував літературного героя Михайла Булгакова, професора Преображенського: "Не люблю пролетаріат".
 
Це хто сказав, вихідець з молдавського села, якому путівку у життя дав комсомол?  Комсюк, який "дослужився" до посади секретаря обкому ЛКСМУ…. Такий собі швондер 21 століття, який, будучи при владі, принизливо прислуговуює своїм босам, і при цьому робить вигляд, ніби являє з себе самостійного гравця…  Але, коли його "добре попрохали" колеги з ПР, зняв з виборів мера Одеси, представника своєї політичної сили, Світлану Фабрикант., звісно.., на користь провладного кандидата.
 


"У даному випадку, працюй на цих людей, вибудовуй перспективу їх, приймай запити їх, але будь об'єктивним. Будь об'єктивним. Не приймай популістські настрої. Інакше ніколи кроку правильного не зробиш", - зазначив віце-прем'єр.
 
Багато хто, з підприємців, на президентських виборах проголосувли за цього суб"єкта, бо мали надію, що фаховий бізнесмен, добре розуміється на проблемах бізнеса і прийшовши у владу, буде сприяти поліпшенню бізнесового клімату у країні…  Не сталося, як гадалося….  Тігіпко зрадив своїх виборців, і тепер сприяє їх знищенню….
 


"Так, кажу контрреволюційні речі. Розумію, що нариваються. Але народ не завжди правий. Він має право на помилку", - заявив далі Тігіпко.

 
Ось тут він має рацію…  Народ помилився, коли проголосував  за Сергія Леонідовича і ця помилка буде дорого коштувати виборцям... Хоча.., як кажуть.., за помилки треба сплачувати, а інколи, навіть кров"ю...
 
"Такі речі повинні робити професіонали. Народне обговорення податкового кодексу, вибачте, це маячня", - додав віце-прем'єр.
За його словами, 95% підприємців, які виступають проти Подакового кодексу, його не читали. "Податковий кодекс дуже непогано збалансований і підтримує, у першу чергу, малий і середній бізнес".  
 
Це апофіоз  виступу  Тигіпко…  Це свідчення того, що Сергій Леонідович, дійсно, один з авторів ганебного документу, і   причастність  до цього, люди не пробачать  йому ніколи…..
 

© дуплет [20.11.2010] | Переглядів: 2514

2 3 4 5
 Рейтинг: 45.7/61

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти або зареєструватися



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Відновити пароль :: Реєстрація
пароль
пам’ятати