пароль
пам’ятати
[uk] ru

Ми орали. Я і трактор.


Ми орали. Я і трактор.
І так маємо. Податковий кодекс прийнято. Віднині маємо подякувати Раді – Схід і Захід у нас тепер разом. Принаймні у підприємницькому його сегменті.
 
Але не про це йдеться. Під час акції мені дуже сподобалися слова одного київського підприємця (шкода забув імя). Слова звучали так: «Якщо наша опозиція така слабка, що вона не здатна заблокувати трибуну – давайте їм допоможемо!»
 
Опозиції допомоги не надали – вона її не забажала. У результаті підприємці програли. Тепер доведеться битися з податковою на всіх рівнях від Обласної ДПА до конкретних інспекторів. В своєму розвитку підприємці повернулися в славетні часи козацтва та Дикого Поля. Тоді козак-гнездюк у Дикому Полі на своєму хуторові працював удень і відстрілювався від татар уночі. Ніні підприємця спікатиме чотири дні працювати – три відбиватися від Податкової.
 
Але є й інша історична паралель – прийняття Сеймом Речі Посполитої Брестської унії. Тої самої завдяки якій Православна церква поділилася на власне Православну та Греко-Католицьку, а Україна була кинута у 50-річне пекло Руїни, що почалася Хмельниччиною, а скінчилася Паліївщиною. Історики давно вже відмітили цікавий збіг. Ледь не третину Сейму складали депутати з України. Значна більшість депутатів з України були православні. Аби відхилити будь-яке рішення Сейму було потрібне одне «вето» ОДНОГО ДЕПУТАТА.
 
І от дивна річ. Жодна шляхетна скотина з тих що засідали у Сеймі та вважали себе православними НЕ ВИСЛОВИЛА «вето» введенню унії. І цей факт не завадив пізніше всім цим Острозьким, Заславським, Вишневецьким та Воронецьким пізніше з тою самою Унією запекло боротися.
 
А тепер повертаємося до наших часів. Беремо результати голосування за Кодекс. ЩО ми маємо?
Партія Регіонів: 176 – за; 0 – проти; 4 – відсутні.
НСНУ: 20 – за; 23 – проти; 12 – не голосували; 16 – відсутні
Позафракційні: 12 – за; 1 – проти; 2 – не голосували: 7 – відсутні
КПУ – одностайно за
Литвинівці – одностайно за.
 
А тепер затамуйте подих, зараз будуть жахи.
 
Блок Юлії Тимошенко: 5 – за; 5 – проти; 36 – не голосували; 75 – відсутні.
 
Хто не збагнув, повторюю 75 – ВІДСУТНІ. Вони навіть не зареєструвалися. Ані їх, ані їхніх карток у сесійній залі НЕ БУЛО.
 
Комусь іще щось не зрозуміло? Комусь дивно чому опозиція не заблокувала трибуну, чому не зірвала засідання, чому не змусила правлячу коаліцію із собою рахуватися? Тому що їх – не було.
 
Поки Юлія Володимирівна промовляла перед підприємцями палкі промови, 62% її фракції у Сесійному залі були відсутні. І мені байдуже де вони були тої миті – на дачі з онуками чи у сауні зі шльондрами. Їх не було саме там де вони мали бути.
 
62% БЮТ в залі пристуні не були а ще 30% навіть «проти» не проголосували.
Завіса. Кінець вистави.
 
Шановна Юліє Володимирівно. Якщо раптом на наступних виборах Ваша політична сила набере голосів ще менше ніж зараз – щиро раджу не дивуватися. Не шукайте фальсифікацій і не галасуйте про підступність ПР. Просто подивіться на результати голосування за Податковий Кодекс.
 
Ви все збагнете миттю.

Дмитро Калинчук
© Дракон [19.11.2010] | Переглядів: 4806
Мітки: #Тимошенко 

2 3 4 5
 Рейтинг: 35.9/82

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook