пароль
пам’ятати
[uk] ru

Бойкот радіо Динамо!


Бойкот радіо Динамо!
Сказати, що вчорашній ефір радіо Динамо визвав в мене обурення це – нічого не сказати. Я так не матюкався вже дуже давно!
 
Тематична програма «Політ-просвєт», що була присвячена руській культурі, на справді виявилась вакханалією великоруського імперського шовінізму і українофобії. Я, особисто вважаю неприпустимим використовувати ім’я славетного українського футбольного клубу для пропаганди збочених ідей «братерства народів» в яких український народ і українська мова розглядається, як тимчасове, штучне і незрозуміле явище. А також пропаганди ідей вєлічія і домінування російської мови і культури над культурами інших народів.
 
Я, зі свого боку, об’являю бойкот українофобській радіостанції що веде трансляцію в Києві на частоті 106.0 fm і вимагаю припинення використання цією станцією в ефірі імені “Динамо”, а також - будь яких назв та слоганів на кшталт «Радіо Динамо - голос Столиці» та інших, що визивають асоціації з Україною та українським народом.
 
Уявіть собі - ще півроку тому Ярослав Ладигін красивою українською мовою вів на цій радіостанції огляд українського футболу з представниками української спортивної журналістики!
 
А зараз жах!
 
(c) Кебета - український суспільно-політичний блог
http://kebeta.in.ua
© abase [18.11.2010] | Переглядів: 2253

2 3 4 5
 Рейтинг: 40.3/57

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти або зареєструватися



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Відновити пароль :: Реєстрація
пароль
пам’ятати