для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Перші замітки з-під Верховної Ради


Перші замітки з-під Верховної Ради
Сьогодні я була під Верховною Радою з 9:30.
Кількість людей зростала повільно - спершу більшість знаходилася в Маріінському парку, але згодом, до 11 години, весь периметр Верховної Ради (крім однієї сторони, де зібрали купу міліціонерів), був оточений.
Підприємці настроєні рішуче відстоювати свої права. Багато транспарантів.
Організатори вимагали, аби жодна політична партія не приносила свої правори, однак ВО "Свобода" все-таки їх принесла,  також були помічені прапори блоку Кличка. Організатори закликали партії прибрати символіку.
Заважає хресний хід - в парку по периметру площі розташувалися величезні ятки церковників, що обмежують прохід до мітингуючих, стверджуючи, що паркові галявини - це "приватна територія". На запитання - чия саме приватна територія Маріїнський парк - звісно, не відповідають, всміхаються й ховають очі.
Періодично лунають дзвони й процесія обходить площу, періодично відволікаючи людей. Я не надто розбираюся у конфесіях, але корогви в них із двоглавими орлами.
Гарним ходом для організаторів мітингу було би періодично вмикати "Молитву за Україну" - таким чином складалося б враження, що цей хресний ход підтримують протестуючих, а не навпаки.
Представників мітингуючих пропустили до Верховної Ради - після того ми дізналися, що податковий кодекс збираються приймати сьогодні до 22 години. Поправки, що запропоновані підприємцями, відхиляються, натомість попередні пункти приймаються одразу.
Мітинг має сьогодні продовжуватися мінімум до ночі, люди збираються виходити з палатками. Кияни, готуємося!
 
З трибун виступають представники різних регіонів - зокрема, представник Донбасу ствердив (виступав українською!!) - що підприємці Донеччини за єдину і неподільну Україну.
Це не може не радувати!
 
Також прозвучала думка, що 3 мільони підписів - не так багато, щоб не зібрати їх заради відставки Кабміну.
Думаю, то є вартісна справа!
 
Деталь -  на площі повністю відсутній мобільний зв*язок.
 
© Lastivka [16.11.2010] | Переглядів: 2793

2 3 4 5
 Рейтинг: 47.5/55

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook