для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Вона і Україна


Вона і Україна

N: Складається враження, що найбільше її політичній кар'єрі зашкодило надзвичайна її спрямованість до керма держави, і зумовлена цим постійна актуальність горезвісної "політичної доцільністі". Надто великі зусилля пішли на здобуття влади і її на утримання.
 
M: «Надто великі зусилля»? .. Ця людина вміє зосередити всі свою істоту на спрямуванні до мети .. І вміє продиратися до неї наполегливо крізь хащі обставин .. Вона схожа на стругацького Сталкера .. Намагалася вивести українців до чарівної кімнати .. Та її бажання «показати клас» було значно сильнішим за бажання "нації" жити в класній країні і "нація" втомилась від її віри в українську місію. Можливо, вона це бачила, та відмовитись від місії не могла ..
 
N: Вона задрала своїм романтизмом. Була б хоча б сільською дівкою, то романтизм виглядав би природним проявом вишневого садочку. А то Грігян з Дніпра, зіскочила з орбіти Паши Лазоренка і туди ж, у романтику української місії ..
 

M: Ніхто не знає, чому саме на цій дівчині Господь зупинив свій погляд .. Можливо, він хотів вказати українцям, що прийшов час полишати садочки і шукати своє місце у першому колі світової цивілізації? Зрештою, діставши владу, вона забула про безпеку, про своє майбутнє і просто працювала на країну.
 
N: А країна не віддячила їй під час виборів? Щось тут не так ..
 
M: Півкраїни погодилась на призначення її Президентом України ..
 
N: А інша півкраїни не погодилась?
 
M: А для іншої півкраїни «Україна» залишається лише назвою території, де їм випала доля мешкати. У цих людей немає ніяких національних амбіцій. Вони обрали Януковоча тому що він такий самий (без національних амбіцій), він не буде каламутити їм мозги про місію України. Буде просто головним паханом їхньої території, де по панятіям кожному можна буде гарантувати собі кусинчек хліба з повидлом ..
 
N: Ага, з повидлою .. А вона думала, що то їм олігархічне телебачення мозги запудрило, що достатньо їм правдиво розтлумачити що до чого і хто є ким, а до того ще сплатити шахтарям борги по зарплатні, тобто повернути вкрадені «своїми» гроші, як вони відвернуться від свого Януковича .. Куди ж ти лізеш у Президенти, як ти свого народу не розумієш?! От правду кажуть «баби – дури»!
 
М: Так, вона тут помилилася дещо, не слід було сподіватися .. Південно-східний люд почав би прислухатися до неї лише після того, як за її вказівкою всіх їхніх папіків зачинили б у в’язниці на довгий термін, після чого вона ще й виступила б по ТБ із зверненням до поселенців, та не з «любі мої», а так, щоби правда соборного життя дійшла до печінки .. Але ж вони і призначили свого ГенПрокурора (руками Ющенка), щоб папікам було безпечно .. Виходить так, що вона була приречена на програш ..
 

 
Юра Луценко:
Навіть серед регіоналів є нормальні люди. Вони мені сказали: "Припини робити заяви, активно займатися політикою і, головне, відійди від Тимошенко. Інакше станеш жертвою тактики випаленої землі навколо Тимошенко".
N: Дивлюсь я інколи на неї і думаю собі: «Юля, ти ж взагалі не політик! Ти звичайна .. незвичайна людина. Ну, хто може підняти цю хвору країну?! Ти їм відкривала очі на Льоню-космоса? Розповідала, що він за хабарі пораздавав київської землі на міліарди, а це ж були ті одноразові міліарди, на які місто мало обновити інфраструктуру, яка на межі можливостей .. А вони вдруге обрали його з олесиками кільчицькими ще з більшим процентом. Ти не втомилася працювати на цю «унікальну націю»? Ти їм розповідала про Януковича? Їм чхати на його параші, його межигір’я, на його нікчемність, на його відмову виходити на двобій претендентів, на його бандитів і мерзотників .. Вони його назвали кращим ..
 

 
М: Виходить так, що її бажання зробити з цієї безнадійної країни щось помітне на земній поверхні переважає бажання хворої нації залишатися хворою.

Любов – найзначніший духовний дар.
1. Якщо я говорю мовами людськими й ангельськими, а любови не маю, то я - мідь дзвінка, або ж кимвал гучний.
2. Якщо маю дара пророчого, і знаю всі таємниці, і маю всіляке пізнання і віру, аж так, що можу навіть гори пересувати, а любови не маю, - то я ніщо.
3. І якщо я роздам усі маєтки свої, і віддам тіло моє на спалення, а любови не маю, - немає мені з того найменшої користі.
4. Любов довго терпить, любов милосердна, любов не заздрить, любов не величається, не чваниться,
5. Не чинить свавілля, не шукає свого, не дратується, не замислює зла,
6. Не тішиться неправдою, а співрадіє з істиною;
7. Усе покриває, всьому вірить, всього сподівається, усе зносить.
8. Любов ніколи не перестане, хоч ті ж таки пророцтва припиняться, і мови замовкнуть, і знання усунеться
(1 Коринтян 13)

27-го їй виповниться 50
 

© Карт [15.11.2010] | Переглядів: 3480
Мітки: #Тимошенко 

2 3 4 5
 Рейтинг: 46.4/72

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook