для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Окрема думка з питань політології


Окрема думка з питань політології
Після показу на центральному московському каналі, забув якому, пародії на Януковича, і не показу цієї пародії на холуйському українському ICTV, який, як і інші холуйські українські телеканали, сумлінно ретранслює всю російську телеубогість для українського телеглядача, всі політологи відзначали погіршення взаємовідносин між російським керівництвом і Януковичем.
Моя думка інша, а саме: Януковича просували до влади російські і проросійські політ технологи і політичні сили не через те, що він «проросійський» політик. Основною метою перемоги Януковича була мета «опустити» Україну так само, як в свій час в тюрмі опустили самого Януковича. І цей сюжет, я переконаний, тільки перший крок для донесення інформації, спочатку до російського, а потім і до європейського, і до американського пересічного громадянина,  про те, кого ж «обрав» український народ своїм Президентом.
Наступними кроками буде донесення всіх подробиць біографії Віктора Федоровича з розшифровкою прізвиська «хам» і роз’ясненням, чому Віктор Федорович надавав по пиці ветеранові букетом лілій.
Що ж, у 2010 році українське суспільство зазнало нищівної поразки від російського імперіалізму в наслідок своїх помилок. Тож треба виправляти ці помилки і брати реванш інакше саме слово «українець» стане посміховиськом в Світі.
© В. Пселдонімов [13.11.2010] | Переглядів: 2880

2 3 4 5
 Рейтинг: 41.7/49

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook