для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Лукьянов - помаранчевий?


Лукьянов - помаранчевий?
Кіно і німці. Депутат Лукьянов гнівно таврує "найбільшого" в Україні злодія - Юрія Луценка. Всіх собак спустили на Луценка. Завал! Не буду переказувати виступу Луценка.
 
Хто ще не має стійкої відрази до телевізора і не викинув його на смітник, той сам бачить. Луценко сам на всі обвинувачення здатен відповісти. Але судилище на Шустері підготували знатне. Злий і змієвустий Стогній, розпатлана Інна Б. з паперами в кущах, перець з прокуратури, який ретельно виконує замовлення.
 
Скажіть, чи є важливіша справа в нинішні часи, ніж закопати Юрія Луценка? В "Багдаді" все спокійно? На керівних постах "каманда непідкупних проффессіоналів" - проби ніде ставити! А спектакль розігрують, як по нотах, написаних композитором, якому Луценко, мабуть добряче на мозоль наступив.
 
В кожному зловживанні є два боки. Один - це, власне , суть зловживання ( бо те, що на Луценка накопали, ажніяк на склад злочину не тягне). Другий - моральний.
 
Згадаймо про злощасний "аудит" діяльності Тимошенко. Нецільове використання коштів - з цим ще можна погодитися. Але хіба то злочин проти людства у розпал економічної кризи, що охопила весь світ і привела ту саму Ісландію до дефолту, вчасно платити пенсії?
 
Хтось з жирних котів, які за рахунок народу України забезпечили вже своїх праправнуків (дай Боже, щоб кінець світу не настав) може собі уявити ситуацію, коли в людини, крім пенсії, нема інших засобів для існування ( байдуже, коли, бо і перед виборами, і після виборів їсти однаково хочеться).
 
Те саме стосується і "злочину" Луценка. Та ці сорок тисяч гривень ніколи не переважать на вагах нашої брехливої і зрячої ПР-Феміди навіть однієї смерті студента Індило (царство йому небесне і щире співчуття батькам) в стінах, а вірніше в застінках теперішньої "чесної" міліції. Я вже не згадую про інші випадки катувань і смертей.
 
Але Лукьянов мене здивував. Напевно, окуляри додали йому красномовності, а вже про пафос і твердження про те, що нарешті в Україні має запанувати закон і...тут треба зробити паузу, бо з вуст пана шарикоподібного звучить гасло Майдану ( я не про Ющенка, а про гасло)- "Бандити мають сидіти в тюрмах". Дожилися! Радіти чи плакати?  Вірний соратник ПР - і помаранчеае риторика!
 
А шоу триває, розтулила "варежку" вірна наступниця Гані  Г, через хворобу якої треба ж лягти на амбразуру, знову слинять і жують одне й те саме тисячі разів. Mute на їхні чорні ротяки!
 
Дивно тільки, що не показують реакцію аудиторії, підтримку чи непідтримку ораторів.Це що, новий формат шоу, думають, що піпл схаває?      
© pinocolada [12.11.2010] | Переглядів: 5801

2 3 4 5
 Рейтинг: 44.2/68

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook