пароль
пам’ятати
[uk] ru

Чому ПР вигідно провести вибори в березні 2011-го


Чому ПР вигідно провести вибори в березні 2011-го
Не зважаючи на те, що Партія Регіонів почуває себе дуже комфортно в нинішньому форматі Верховної Ради, мені здається, що вони - перші ,хто зацікавленні в проведенні парламентських виборів якомога скоріше.
 
Взагалі, ідеальним варіантом, для ПР було б провести вибори до Верховної Ради разом із місцевими, поки східні та південні регіони знаходяться в апатії і електорат, що вже не прийшов проголосувати за Партію Регіонів, ще не визначився зі своїми новими уподобаннями.
 
До того ж, на місцевих виборах, можливість для реалізації різних схем фальсифікації волевиявлення громадян була близька до ідеальної, знов ж таки, через апатію в суспільстві на сході, що виникла в наслідок розчарування діями підтриманої громадою команди і, через розгубленість на заході, що стала результатом нескоординованих дій роздроблених опозиційних сил.
 
Розуміючи, що суспільство знаходиться в коматозному стані і не спроможне чинити опір навіть відвертим і нахабним махінаціям з волевиявленням, Партія Регіонів має поспішати провести вибори до парламенту, поки ситуація не вийшла з під контролю.
 
Темпи з якими влада налаштовує проти себе весь народ України просто вражають і час переходу від апатії до рішучого опору може виявитись значно меншим ніж уявляють собі на Банковій. Темпи падіння рейтингу по всіх регіонах вражають ще більше і перспектив для зворотного процесу поки що не вбачається.
 
А якщо взяти до уваги такі прискорювачі росту громадянської свідомості, як новий податковий і, потенційно, трудовий кодекс та та додати до цього звично-проблемну зимову пору року і ще, на останок, вкинути нагальні погіршення стосунків з Росією, що може вилитись, як не дивно, в чергову газову війну, то можна стверджувати, що навіть березень 2011 для Партії Регіонів вже запізно.
 
Можна ще перераховувати багато чинників покращення життя вже сьогодні і завтра, серед яких не останній – необхідність віддавати борги по кредитам МВФ. Та вже в березні ми можемо отримати таку ситуацію, коли навіть весь адмінресурс, так любовно вигодуваний, вибудуваний і куплений владою, не зможе ніяк вплинути на ситуацію з ходом виборів по всіх регіонах.
 
Бо, коли будуєш вертикаль влади на кістах колишніх партнерів, не варто очікувати якоїсь лояльності в довготривалій перспективі.
 
Готуймося на березень. Всі, хто спроможний до такої роботи, повинні прийняти участь в виборчому процесі у якості спостерігачів. Маємо пильно дивитись і хапати за руку злочинної влади, яка буде намагатись закреслити наше з вами майбутнє.
 
Гуртуймося! Перемога буде за нами!
 
Бо ми – Народ України!
 

(c) Кебета - український суспільно-політичний блог
http://kebeta.in.ua
© abase [11.11.2010] | Переглядів: 2493

2 3 4 5
 Рейтинг: 42.8/44

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти або зареєструватися



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Відновити пароль :: Реєстрація
пароль
пам’ятати