для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Не кажи "гоп".....


 Не кажи
Один видатний патріот  сучасності, що, з легкістю  змінює політичні уподобання, написав у своїй останній статті на ДД:
 
"Гадаю вже очевидно, на виборах у місцеві ради партія «Батьківщина» зазнала просто нищівної поразки. Лідер партії за яку півроку тому проголосували 11 млн 600 тис громадян України, на виборах у місцеві ради вилетіла в трубу."  
 
Написане автором,  явне пересмикування…  По перше, ВО "Батьківщіна" по результатах виборів отримала друге місце… Це, в умовах, коли влада проводить систематичні репресії проти цієї політичної сили, коли виборчі комісії, де тотальне засилля представників Донбасу, виключають кандидатів від "Батьківщини", з передвиборчих списків, натомість, реєструє партії-клони…  Коли, повністю підконтрольні владі суди, приймають рішення, в супереч Законам і здоровому глузду, аби тільки перешкодити опозиційній партії, повноцінно,  приймати  участь у виборах.  Внаслідок протиправних дій влади, "Батьківщина" не змогла взяти участь у виборах до Львівської обласної та міської рад, Луганської міської ради, Тернопільської міської ради, Олександрійської міської та Новоархангельської районної рад Кіровоградської області, Київської обласної ради. Так само заблоковано участь партії "Батьківщина" у виборах у восьми районах та шести містах на Київщині: до Богуславської, Бориспільської, Вишгородської, Києво-Святошинської, Обухівської, Ставищенської, Фастівської та Яготинської райрад та міських рад Борисполя, Броварів, Обухова, Переяслава-Хмельницького, Ржищева та Фастова...
 
Така поведінка  владної верхівки, цілком зрозуміла,  ВО "Батьківщина",  єдина опозиційна сила,  що системною і безкомпромісною боротьбою,  несе загрозу для авторитарних  устремлінь лідерів ПР.  Тому, поразка партії Тимошенко, була запрограмована заздалегідь, але автори і виконавці, прорахувалися. У ряді областей, "Батьківщина" отримала достатньо високі результати, і головне, ці вибори показали, що довіра виборців до цієї партії, на належному рівні….
 
Те, що ПР буде підігравати "Свободі",  було зрозуміло з самого початку. На одній з нещодавніх передач Шустера,  клоун, на прізвище Чечетов, декілька разів запитував Тягнибока: "А Батьківщину зможете закатати у асфальт?" Ця говоряща голова ПР, яка часто-густо ретранслює "лінію партії", проговорилася…..  
 
"Від «Свободи» ми бачимо бодай якісь реальні дії. Саме «Свобода» організувала марш пам’яті УПА. Саме свободівці були присутні на ВСІХ акціях протесту. Саме Свободівці крізь виходять зі своєю символікою, беручі таким чином на себе відповідальність за зроблений вчинок".
 
   Дійсно, "Свобода", навіть тоді, коли є домовленість між усіма учасниками, приймати участь у мітингу без партійної символіки,  полюбляє ходити скрізь зі своїми знаменами,  розмахувати їми перед камерами телевізійників, скандувати назву своєї партії, зриваючи цим виступи представникам інщих політсил…  Але, як тільки журналісти покидають мітинг, зникають і мітингувальники від партії Тягнибока, бо, на цьому їхня функція закінчується….
 
  Але, я не про це….  Перемогти цю, схильну до авторитаризму, бандитську владу,  маючи не великий відрив, буде не можливо….  Тому, Тимошенко треба зробити правильні висновки і залучати до своєї політичної сили, як найбільше, авторитетних, не заплямованих опозиційних  політиків.., доречі, яскравий приклад таких дій, це призначення головою Харківської "Батьківщини",  Арсена  Авакова, що зразу позначилося на результатах виборів у міську раду.
 
Так от треба домогтися таких результатів, щоб перемога у майбутніх виборах, була, з великим відривом, або, як у боксі.., через накаут…..      
 

© дуплет [08.11.2010] | Переглядів: 3646

2 3 4 5
 Рейтинг: 44.9/67

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook