для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Час міняти тактику


Час міняти тактику
Багато хто звинувачує мене у юлєфанстві… Що ж ваше право, може і є за що. Але окрім того, що я насправді захоплююсь особистістю Юлії Тимошенко, є дещо, на мій погляд дуже важливе, в чому я з нею не погоджуюсь. Напишу про це у сподіванні, що ця інформація якимось чином все ж таки дійде до неї і вона принаймні зможе проаналізувати цю думку і погодитись чи не погодитись з нею.
Пані Юліє! Ви зробили такий собі альянс опозиції, але таке враження, що Ви зробили його не проти нинішньої влади, а проти себе самої. Чи не передбачає альянс проти когось єдність зсередини, щоб зміцнити сили проти ворога? Коли ворога буде знешкоджено, тоді можна ділити владу і воювати між собою далі, але це після виконання основної місії – знешкодити бандитський режим януковича. І це не просто задача побороти опонента – це задача врятувати країну від бандита, від людини, яка ненавидить нашу неньку, це просто боротьба за своє існування і існування нашої країни. І в цьому альянсі присутні такі діячі, які кажуть одне слово проти януковича, а сто одне проти Вас! Та навіщо Вам така клоунада, навіщо Ви рекламуєте тих, хто вже зрадив свою «Богом дану країну» і прийняли позицію нині діючого зека? Люди не змінюються. Тим більш за таких обставин. Ця гидота замість того, щоб об’єднати з Вами зусилля, грає проти Вас. І вона не відбирає на жаль ані трохи голосів у янучара, але вона відбирає голоси у Вас
В правилах риторики є такий пункт – треба говорити адресно в залежності від аудиторії, змінюючи акценти і навіть зміст своєї промови. Так само треба і обирати теми дискусій і опонентів дискусії. І в період президентської кампанії, і сьогодні орієнтуватися на опонента-регіонала (провінціала) януковича – помилка. Сьогодні – це помилка в квадраті, тому що і без дискусій сьогодні всім ясна не компетентність провінційної влади, її тупість, воровитість і хамство. Актуальніше проводити дискусію з такими достойниками, як тягнибок, про «регіональну» підтримку якого пишуть всі серйозні газети, або з Яценюком, зв'язок якого з групою фірташа теж дуже легко довести – згадаймо буфонадний з’їзд його донецьких «прихильників» в інституті підготовки міліціонерів в м. Донецьку під час президентської кампанії. А яка б чудова була дискусія з славетним автором комуністичного податкового кодексу - демократичним комсомольцем Тигіпком – головним опозиціонером нинішній владі в уряді відданого януковичеві азарова.
Дискусії з холуєм хорошковського кисельовим нічого не дають, так само, як нічого не дають дискусії з самими янучарами. Бо мета дискусій має полягати в тому, щоб довести, що Тимошенко і сили, які її підтримують, краще, ніж будь-хто, знають як вивести Україну із тої руїни, в яку послідовно ведуть її манкурти януковича і ті, хто допоміг йому прийти до влади, а саме: ющенко, тягнибок, яценюк, литвин, мороз (я вже не кажу про комуністів, які відкрито ненавидять Україну).
Національний лідер, а саме Юлія Тимошенко є таким лідером, мусить мобілізувати здорові патріотичні сили, повести їх за собою, не звертаючи увагу на те бидляче болото, що розважається на шоу російських провокаторів і малоросійських манкуртів. Тоді може і вдасться уникнути громадянського конфлікту, який щоденно провокується нинішніми узурпаторами.
Слава Україні!
© Fata@morgana [06.11.2010] | Переглядів: 3516

2 3 4 5
 Рейтинг: 39.3/37

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook